Far Cry 4 ve Far Cry 5 alınır mı?

postalbabe

Femtopat
Arkadaşlar merhaba. Far Cry 3 kütüphanemde var fakat hiç oynamadım. Yakın zamanda başlamayı düşünüyorum. Steam de Far Cry 4 ve 5 indirimde. 4. oyun 69 TL, 5. oyun Gold Edition 60 TL. Sizce alınır mı? Far Cry 3'ten sonra sarmaz diyorlar genelde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Far Cry 5 serinin en sıkıcı oyunu olabilir. Far Cry 4 ise bence 3. oyundan sonra en oynanabiliri.

Far Cry 5 oynanışı ve görevleri bence çok tırt. Genel olarak Far Cry oyunlarında oynanış, mekanik vb. ileriye gitmek yerine geriye gidiyor. Bunların karşılaştırma videoları bayağı popülerdir. Ubisoft tembellik yapar animasyonları kaldır. Tembellik yapar karakter modellerinde kaliteyi azaltır ve plastik obje vuruyor gibi hissedersiniz falan.

Ubisoft'un en çok düşüş yaşayan markasıdır bu arada. AC gibi orta çağ vb. hitap etmediğinden, oyunun kalitesi düşünce oyuncunun direkt gözüne batıyor. Çıktığı dönemde gelen FPS oyunlarına göre oynanış, mekanik, konsolda 2-3 oyun oynayan tayfa pek rahatsız oluyor ama vuruş hissi falan rezalettir. Kendilerinin yaptığı Division veya Tom Clancy oyunlarını oynayınca bile arada fark olduğunu görürsünüz. Crytek hediye ettiği Dunia Engine geliştirmek yerine hiç etmişlerdir.

Neyse yine durduk yere Ubisoft'u eleştirmeme maruz kaldınız. Kusura bakmayın hem AC serisini seven hem de bu kadar tembel davranan bir firmaya ister istemez kızmadan duramıyorum.

Bence spoiler sayılmaz o yüzden oyunun hikayeyi aktarma biçimini anlatacağım.

Siz etraftaki yerleri ele geçirirsiniz. Sonra GTA polis yıldızı gibi bir şey artar ve peşinize takılırlar. Bu peşinize takılanlardan asla kaçamazsınız ve yakalanırsınız. Garip bir karakter kafanızı ütüler ve sizi yalnız bırakır. Şans yüzünüze güler ve kaçarsınız. Tüm ana düşmanlarda aynı senaryo geçerli.

Hatta AC1 gibi bir görev sistemi var dersek hata olmaz. Benzer şeyi Far Cry Primal için de yapıyorlar. Bence serinin en tırt oyunları Primal ve 5. oyun. Son oyunu oynamadım o yüzden bilmiyorum.

Far Cry 4 ise hikaye sunumu 3. oyun ile benzerdir ama tekrar düştüğünden sevilmez.

Son düzenleme:
Far Cry 5 serinin en sıkıcı oyunu olabilir. Far Cry 4 ise bence 3. oyundan sonra en oynanabiliri.

Far Cry 5 oynanışı ve görevleri bence çok tırt. Genel olarak Far Cry oyunlarında oynanış, mekanik vb. ileriye gitmek yerine geriye gitmeyi de videolarda görürsünüz. Ubisoft tembellik yapar animasyonları kaldır. Tembellik yapar karakter modellerinde kaliteyi azaltır ve plastik obje vuruyor gibi hissedersiniz falan.

Ubisoft'un en çok düşüş yaşayan markasıdır bu arada. AC gibi orta çağ vb. hitap etmediğinden, oyunun kalitesi düşünce oyuncunun direkt gözüne batıyor. Çıktığı dönemde gelen FPS oyunlarına göre oynanış, mekanik, konsolda 2-3 oyun oynayan tayfa pek rahatsız oluyor ama vuruş hissi falan rezalettir. Kendilerinin yaptığı Division veya Tom Clancy oyunlarını oynayınca bile arada fark olduğunu görürsünüz. Crytek hediye ettiği Dunia Engine geliştirmek yerine hiç etmişlerdir.

Neyse yine durduk yere Ubisoft'u eleştirmeme maruz kaldınız. Kusura bakmayın hem AC serisini seven hem de bu kadar tembel davranan bir firmaya ister istemez kızmadan duramıyorum.

Bence spoiler sayılmaz o yüzden oyunun hikayeyi aktarma biçimini anlatacağım.

Siz etraftaki yerleri ele geçirirsiniz. Sonra GTA polis yıldızı gibi bir şey artar ve peşinize takılırlar. Bu peşinize takılanlardan asla kaçamazsınız ve yakalanırsınız. Garip bir karakter kafanızı ütüler ve sizi yalnız bırakır. Şans yüzünüze güler ve kaçarsınız. Tüm ana düşmanlarda aynı senaryo geçerli.

Hatta AC1 gibi bir görev sistemi var dersek hata olmaz. Benzer şeyi Far Cry Primal için de yapıyorlar. Bence serinin en tırt oyunları Primal ve 5. oyun. Son oyunu oynamadım o yüzden bilmiyorum.

Far Cry 4 ise hikaye sunumu 3. oyun ile benzerdir ama tekrar düştüğünden sevilmez.
Detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim :)

Arkadaşlar yeni konu açmak yerine burda sorayım. Bende FC 3-4-5-6 var. 6 yı yeni aldım. 3-4-5 oynayıp bitirdim daha önce. 3-5-6 Steamde bulunuyor ama 4. oyunu 3 yıl önce Epic Gamesten almıştım. Şuan indirimde 68 lira galiba. Tüm oyunların Steamde bulunması adına verilebilir mi yoksa gereksiz bir trip mi olur?

Far Cry 3'den sonra sarmaz, saracağını düşünmüyorum. Dördüncü oyunu da üçüncü oyununun aynısı, diğer oyunları da birbirinin neredeyse aynısı zaten. Zirvede bırakmanın doğru olacağını düşünmekteyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı