Far Cry 4'ü Gamepad ile Oynama Sorunu

Mehmet Yanık

Hectopat
Merhaba benim Logitech F710 Gamepad'im var. Far Cry 3'de sorunsuz otomatik nişan alabiliyorum ama far cry 4'te ayarlarda oto seçili olduğu halde nişan alırken çok yavaş hareket ediyor. Başka bir PC'de korsan oyunla denedim. Bazı korsan serilerde sorunsuz çalışıyor. merak ettiğim, orijınal Far Cry 4'te oto nişan alma yok mu? Yoksa var da benim PC'de mi problem var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun korsan sürümünde çalışıyorsa, bazı oyunlar tüm Gamepad özelliklerini yalnızca Xbox kontrolcüsüne açar. Kullandığınız Gamepad Xbox kontrolcüsü olmadığından bu tarz bir problem yaşıyor olabilirsiniz.

Evet ama oyunun ayarlar kisminda xbox veya pc olarak ayarlana biliyor yine oto nisan aliyor. Ama cok yavaş bence oyunla ilgili bi sıkıntı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama oyunun ayarlar kisminda xbox veya pc olarak ayarlana biliyor yine oto nisan alıyor. Ama cok yavaş bence oyunla ilgili bi sıkıntı var.

Zaten çift çekirdek kullanıcıları da problem yaşıyor. Güncelleme çıkmasını bekleyin, yakın zamanda Patch çıkacaktır zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı