Far Cry 5 mi Far Cry 6 mı oynanmalı?

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Far Cry 5 ya da Far Cry 6'ya başlayacağım, daha önce 5'i oynadım ama 6'ya hiç şans vermedim. Şimdi silah alıp sağa sola sıkmak için ikisinden birine başlayacağım.
6'yı denemeye değer mi sizce?

İlk iki oyun dışında seriyi bitirdim, liste yapacak olursak 3 açıkçası o kadar övüldüğü kadar bir zevk vermedi, grafiklerden bir şey beklememek lazım, 4. oyunda araç çeşitliliği biraz az, bazen çok uzak yerlere gitmeniz gerekiyor, fil ile gitmek işkence, hikaye fena değil, 5. Oyun grafikleri çok güzel, hikayesi de güzel ancak Ubisoft uzattıkça uzatmış, yahu bir tane görev için tüm haritayı dolaşıp geyik avladım ya, adam diyor dünyayı yok edeceğim, biz orada geyik avlıyoruz, 5. Güzel ancak gereksiz uzun, 6. Oyun bence mükemmel, karakter etkileşimi daha fazla, özel silahlar falan çok iyi, atmosferi güzel, hikaye gene biraz uzun tutulmuş ama beni en tatmin eden 6. Oyun oldu.

Şu 6'daki özel silahlar olayı bana biraz sıkıcı geliyor, acaba garip silahlar kullanmak yerine standart silahlar ile zorlanmadan oynanabilir mi?

Özel silah olayı aslında işe heyecan katar, sizde tam tersi olmuş, ve evet özel silah olmadan da çok rahat oynanıyor, zaten oyun size kullanmanız için zorlamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı