Benzeri bana Witcher serisinde olmuştu. Herkes aynı şeyi sevemiyor.Sadece 15 dakika dayanmıştım. Sonra iade ettim. 4.cü oyunu da iade edecektim, zira yarısında sıkılıp bırakmıştım ama AFK kaldığım için süresi dolmuştu![]()
Benzeri bana Witcher serisinde olmuştu. Herkes aynı şeyi sevemiyor.Sadece 15 dakika dayanmıştım. Sonra iade ettim. 4.cü oyunu da iade edecektim, zira yarısında sıkılıp bırakmıştım ama AFK kaldığım için süresi dolmuştu![]()
Yok ya ben Far Cry'yi severim. Birbirinin tekrarı olduğunun farkındayım tabii.Hocam ciddi anlamda sıkılmadan o oyunu bitirebildiniz mi? Dalga geçmek amacı ile demiyorum, gerçekten bütün oyunları birbirinin kopyası... Sadece grafik farkı var.
Eğer diğer sonu seçersen karakterin gay oluyor.Arkadaşlar az önce Far Cry 5'i bitirdim ama sonu güzel değildi be. O kadar direndik direndik direndik en son yine Joseph kazandı ya! Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. Dirensek de o kazandı uzaklaşsak da. Olmadı böyle ya ben daha güzel bir son bekliyordum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.