Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyun vurulunca birden bulanıklaşıp bu hatayı veriyor. Kayıt dosyaları yüklenemiyor. Oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
5 gün önce aldım oyunu. Hiç bir sorun yaşamadım ben. Oyundan atma sorunları yaşayanlar da varmış. Gold Edition paketini satın aldım ben. Vurulunca oluşan bulanıklığı kapatan bir ayar var grafik kısmında onu kapatıp deneyin bir.
Capture party incoming! diye bir yazı çıkıyor. Sol alt tarafta. Bu yazı çıktıktan sonra bana sürekli saldırı yapılıyor. Bu saldırılarda videoda görüldüğü gibi vurulduğunda bu hatayı veriyor. Bu hatadan kurtulmanın yolu var mı?
Sorunum bu bölüm rast gele açıldığında başlıyor. Bu bölümü iptal etmenin veya bu sorunu yaşamadan geçmemin bir yolu var mı? Bu her bölümde 3 defa gerçekleşiyormuş galiba. Yakalama partisi diyorlar. (capture party incoming) Bu sorunu nasıl halledebilirim? Oyunu oynayamıyorum yardımcı olun lütfen.