Far Cry 5 Trapper-1C07B734 Hatası

Oyun vurulunca birden bulanıklaşıp bu hatayı veriyor. Kayıt dosyaları yüklenemiyor. Oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 gün önce aldım oyunu. Hiç bir sorun yaşamadım ben. Oyundan atma sorunları yaşayanlar da varmış. Gold Edition paketini satın aldım ben. Vurulunca oluşan bulanıklığı kapatan bir ayar var grafik kısmında onu kapatıp deneyin bir.

Capture party incoming! diye bir yazı çıkıyor. Sol alt tarafta. Bu yazı çıktıktan sonra bana sürekli saldırı yapılıyor. Bu saldırılarda videoda görüldüğü gibi vurulduğunda bu hatayı veriyor. Bu hatadan kurtulmanın yolu var mı?

Sorunum bu bölüm rast gele açıldığında başlıyor. Bu bölümü iptal etmenin veya bu sorunu yaşamadan geçmemin bir yolu var mı? Bu her bölümde 3 defa gerçekleşiyormuş galiba. Yakalama partisi diyorlar. (capture party incoming) Bu sorunu nasıl halledebilirim? Oyunu oynayamıyorum yardımcı olun lütfen.

yakalama partisi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı