40 TL'lik oyunu savunup ekonomiden bahseden genç arkadaşımız elini cebine atıp bizlere 40 TL verse keşke. Klavyeden atması kolay. Türkiye'de paradan dolayı zevklerimiz çalınmış sen oyuna 40 TL vermedin diye bayrak asıyorsun burada. Harbi hikayesin.
FitGirl sıkıştırır mı acaba, ne dersiniz?![]()
FitGirl sıkıştırır mı acaba, ne dersiniz?![]()
Şirketlerin kaybedeceği bir savaş olur. Fiyatlar artarsa daha da çok korsan oynarım. 1300 TL kredi kartı borcu var önceki aydan sarktı, hala neyin tatavasını yapıyorsun en ucuz şey oyun diye?TL ile oyun alma günleriniz bile sona erer.![]()
Oo hocam ne yaptınızz!? Anti-korsancı Technopat ruhunu savunanlar sizi linçleyecek..
Aynen babam, WinRar'ı da satın almışsındır, yanlış mıyım? Çoğu AAA oyun 400 lira sınırını aşıyor, benzinin 26 lira olduğu ülkede zaten maaşlar da belli. Azıcık empati kurun lütfen ya, karışmayın millete, zaten dürüst olan adam parası gidince satın alır, diğer türlü hiçbir oyuna 5 para vermeyecek olan adam zaten hırsız olur ona hemfikirim. Ama kalkıp da millete şunu yapın bunu yapın diyip de komik olmayın.Aferin kanka. Madalya da ister misin?yahu 40 TL idi geçen hafta. Şu ekonomi de dahi "param yok oynayamıyorum, mecbur korsan indiriyorum" demenin bile ciddiyeti kalmadı çünkü ülkede ki en ucuz şey yine oyunlar. E sende seviyorsan bir zahmet elini cebine atacaksın. İşin emek kısmına girmiyorum ama böyle sağlam indirimlerde alın en azından da adamlar TR de oyun alan insanlar olduğunu bilsinler, kayıtlara geçsin yani. Yoksa dil desteğini geçtim, TL ile oyun alma günleriniz bile sona erer.
![]()
Burada korsan muhabbeti yapanların %80 belki %90'ının bilgisayarındaki Windows korsandır. İronik kısmı bu.Oo hocam ne yaptınızz!? Anti-korsancı Technopat ruhunu savunanlar sizi linçleyecek..
Aynen babam, WinRar'ı da satın almışsındır, yanlış mıyım? Çoğu AAA oyun 400 lira sınırını aşıyor, benzinin 26 lira olduğu ülkede zaten maaşlar da belli. Azıcık empati kurun lütfen ya, karışmayın millete, zaten dürüst olan adam parası gidince satın alır, diğer türlü hiçbir oyuna 5 para vermeyecek olan adam zaten hırsız olur ona hemfikirim. Ama kalkıp da millete şunu yapın bunu yapın deyip de komik olmayın.
Gerçekten iğrençler ya, biraz samimiyet olsa.Burada korsan muhabbeti yapanların %80 belki %90'ının bilgisayarındaki Windows korsandır. İronik kısmı bu.
Gamestatus diye bir site var bakabilirsin.Haberi görünce aklıma Crackwatch geldi. Ne güzel siteydi 9/21 10/21 yazdılar 6/22 oldu hala kapalı. Reddit'i de sevmiyorum.
O oyun offline oynanamıyor diye biliyorum ondan kırılamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.