Epic Games Far Cry serisi %75 indirime girdi

Far Cry serisi oynamayı düşünen varsa üçüncü oyunu yeterli olur.

Hocam, şu far Cry serisini salın artık yahu. Uygun fiyata orta halli hikaye, grafikler çok iyi bir oyun sunuyor. Size tamam 10 numara değil ama kötü de değil bence. Her şeyi geçtim: Millet 1000 TL'ye oyun satarken Ubisoft iyi fiyata satıyordu. İndirim dönemlerinde yanlış hatırlamıyorsam, bir ara herkes Far Cry 6'yı Gold paketini 100 TL almıştı. Kod vermişti Ubisoft.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kaan Öner, hiçbir oyun eleştirilemez değildir ve ben de kendi deneyim ve tecrübelerime dayanaraktan fikir belirtiyorum. Oyun firmaları siz ve sizin gibilere çok teşekkür ediyordur çünkü kendileri, başka birisine para verse oyunlarını bu kadar savundurtmaları mümkün değildi. Siz ve sizin gibiler bedavaya bu işi çok iyi yapıyor ve Ubisoft oyunlarının fiyatı neden düşük acaba? Yeni oyununun çıkışından kısa süre geçmeden, oyun doğrudan %50-60'a varan indirimler alıyor. Neden acaba? Çünkü alan yok. :D Alan olmadığı için de indirim oluyor. Alan olsa o fiyattan verirler mi? Vermezler. Yanlış hatırlamıyorsam, zamanında Assasin's Creed oyunu alana $5 veriyorlardı. Oyunları oynansın diye üstüne para veriyorlar. Biraz farklı oyunlar deneyimlemenizi tavsiye ederim, piyasada sadece Ubisoft oyunları yok.

Bu seriyi oynamak isteyen ve bilgisayarı çok güçlü olmayanlar için ilk 5 oyun güzel olabilir. Şahsen FarCry severim fakat pek oynama isteği gelmiyor içimden.

@pcci reis, serinin üçüncü oyununu oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız onu almanızı tavsiye ederim. Oynadıysanız da başka seriye fırsat verebilirsiniz.

@pcci reis, Far Cry'ın üçüncü oyununu oynamanız yeterli olur. Far Cry'ın üçüncü oyunu tuttuğu için üçüncü oyunundan sonraki çıkan tüm oyunlar, üçüncü oyununun aynı mantığı, grafiği, oynanış mekaniği ile hazırlanılmış. Örneğin Far Cry Primal'ın haritasını dördüncü oyunundan almışlar. Oyunun Prime zamanı, üçüncü oyununun zamanıydı.

Neredeyse bütün Ubisoft oyunlarına tekrar zam gelmiş, bana çok pahalı geldi fiyatlar. Yine de piyasada ikamesi olmayan oyunlar.

Nerede ikamesi yok yav kim öğretiyor size bu lafları. Bomboş oyunlar oynamaya değmez. Valhalla berbattı, Far Cry'ın robotikliği hiçbir oyunda yok zaten. Ne vuruş hissi var ne yapay zeka Ubisoft'un gerçekten oynanabilecek son oyunu Odyssey idi herhalde.
Far Cry 3'ü 2 saat oynayıp sonra 6 ya başlayın neden 3. oyundan başka bir şey oynamamanız gerektiğini anlarsınız zaten. Ne sürüş mekaniği farklı, ne silah, ne kötü adamda bir farklılık var birebir aynı hikaye aynı oynanış. Hatta grafiklerde bile kayda değer bir değişim yok.

Hocam, şu Far Cry serisini salın artık yahu. Uygun fiyata orta halli hikaye, grafikler çok iyi bir oyun sunuyor. Size tamam 10 numara değil ama kötü de değil bence. De yanlış hatırlamıyorsam, bir ara herkes Far Cry 6'yı Gold paketini 100 TL almıştı. Kod vermişti Ubisoft.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı