Rehber Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama

Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir.

Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın.
Kurallara uygun upload sitelerine upload edin. Örneğin:
Mediafire, RGHOST, Yandex disk(izin verilmiş olması lazım), One drive(izin verilmiş olması lazım), Google drive(izin verilmiş olması lazım) vb...

Farbar.jpg

Fixleme: Fixleyin dediğimizde kod içine verdiğimiz bütün hepsini seçip kopyala yapıp, FRST yazılımı yönetici olarak çalıştırmanız ve "fix" butonuna basmanız yeterlidir.

32 bit olanlar için:
64 bit olanlar için:

Son düzenleme:
@Murat5038 Hocam inceleyebilir misiniz? Oyunlarda performansım eskisi gibi değil ve bilgisayarım geç açılıyor windows geç yükleniyor.
Gayet normal, 3 AV birden çalışırsa herşey olur :) Kaspersky var Eset var Defender var, daha ne olsun?
Üçünden ikisini kaldırın ve kapatın.

Hocam frst adlı programı indirdim. Orada bulunan her kutucuğa işaretledim. Ardından sizin dediğiniz gibi scan tuşuna bastım ve. Txtlerin gelmesini bekledim. Ardından konuyu biraz daha okudum. Sonra birden explorer.exe ile bağlantılı olan yerler çalışmamaya başladı. Sadece Chrome da gezebiliyordum. Ardından her şey dondu. Sonra CTRL+alt+delete yaptım. Tepki vermedi. Sonra 15 dakika kadar bekledim. Yine tepki vermedi. Ardından bilgisayarı güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı yeniden açtım. Yine frst programına girdim. Ama arkada hiçbir şeyi açmadım. Sonra program yanıt vermedi. Ve bilgisayar yine dondu. Yine güç tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Siz 3 tane belge istemişsiniz bendeyse 2 tane çıktı. Zararlı yazılımlardan ve virüslerden şüpheliyim. Ayrıca performansım da son aylarda aşırı düştü. Arada kasmalar ve donmalar çok fazla arttı. O 2 tane çıkan belgeyi ek olarak bırakıyorum. Sorunu ondan tespit edebilirsek güzel olur. Tespit edemezsek bu programı donmadan nasıl sonuna kadar ulaştırabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Rapor
(MediaFire)
@Murat5038

Denetim masasından bunları kaldır:
JJSploit
JJS-UI

Bu dosya ve içeriklerini silin:
C:\Users\HP\Downloads\gs-auto-clicker-3-1-4.exe
C:\Users\HP\AppData\Roaming\jjsploit
C:\Users\HP\AppData\Roaming\jjv5conf.json
C:\Users\HP\AppData\Roaming\JJS-UI

Başka bir şey gözükmüyor Kaspersky yüklü zaten tam tarama yaptıysanız diğerlerini bulurdu.

Denetim Masası'ndan bunları kaldır:
Jjsploit.
Jjs-UI

bu dosya ve içeriklerini silin:
C:\Users\HP\Downloads\gs-auto-clicker-3-1-4.exe
C:\Users\HP\AppData\Roaming\jjsploit
C:\Users\HP\AppData\Roaming\jjv5conf.json
C:\Users\HP\AppData\Roaming\JJS-UI

Başka bir şey gözükmüyor Kaspersky yüklü zaten tam tarama yaptıysanız diğerlerini bulurdu.

Hocam yaptım dediklerinizi düzeldi elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı