Fare önerisi

Eneskartal0

Hectopat
Daha fazla  
Benim SteelSeries Rival 3 Wireless farem vardı bozuldu ve garanti iye götürdük dedilerki aynısı yok para iade yapacağız dediler 730 TL'ye almıştım ve şu an aynısı 1500 TL, kablolu modelini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Sanırım 730 TL iade olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam.

SS Prime.

Şu an bu fare 700 TL ve o bozulan farenden çok daha iyi kaliteli ben Rival 3'te kullandım bununda kullandım kesinlikle bunu almalısın boşu boşuna para verme.

Ürün linki:https://www.hepsiburada.com/rampage...oyuncu-mouse-pm-HBC00000U115I?magaza=Smallman

Driverları var mı?

Benim arkadaşımda öyle diyordu SS Prime aldı su döküldü artık kullanamadı çalışmadı beni güldürdünüz hocam sabah sabah.

Usta kendin söylüyorsun su döküldü üstüne diye, arkadaşının ağzı açıklığı yüzüne niye fareyi kötülüyorsun resmen kullanıcı hatasıdır bu, bir de güldürdün beni diyorsun asıl sen beni güldürdün önerdiğin ürün harici gelen önerilere dislike atıp durmuşsun önerdiğin farede iyi olsa bari. Bu arada isminle çok iyi uyuşuyor yazdıkların (!).

Suya sıvıya dayanıklı bir mouse almak gerekli mesela benim attığım fareye çay döküldü bilgisayar karşısındayken sildim peçete ile petekte kuruttum geçti SS Prime ise su döküldü hiçbir şekilde geçmedi aradaki farkı anlayın.

Suya sıvıya dayanıklı bir mouse almak gerekli mesela benim attığım fareye çay döküldü bilgisayar karşısındayken sildim peçete ile petekte kuruttum geçti SS Prime ise su döküldü hiçbir şekilde geçmedi aradaki farkı anlayın.

Kardeşim mouse un SS Prime'dan daha iyi olduğunu iddia ettiğin tek özellik bu mu Allah aşkına ya, lütfen araştırıp öneri yapınız.

Geçenlerde 13. nesil i3 önermiştim ona gelip bana i3 işlemcinin miadı doldu ne i3'ü falan demişti. Az önce de 5700U önerdiğim bir konuda gelip 11. nesil g serisi i3 önerdi. Bir de diyor Valorant'ta 60 FPS falan falan diyor işte bir şeyler. 🤣

+ SS Prime çöp rempeyc daha iyi.
- Neden?
+ SS Prime'su geçiriyor rempeyc geçirmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı