Farede DPI kaç olmalı?

Loreaays

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kıyafet Tasarımcılığı
Merhaba, ben bir mouse alacağım ama bir şey sormak istiyorum. internette 10k DPI bile yazan firmalar var .DPI tam olarak nedir? (Benim bildiğim DPI'ın yüksek olması ekrandaki farenin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor.)
Ben Everest SGM X10 3200DPI kullanıyordum. 4 DPI seçeneği var. Ben ikincide kullanıyordum. Sizce alacağım mouse kaç DPI olmalı?

Tamamen size kalmış. DPI arttırıp azaltmak, fare hassasiyetini arttırıp azaltmaktır. Nasıl rahat ediyorsanız ona göre ayarlayın. Bütçenize ya da alıştığınız DPI değerine göre alacağınız fareyi seçin.

Hocam DPI'ın düşük olması FPS oyunlarında avantaj sağlayacaktır size. Öyle 10k DPI'lı fare almanıza gerek yok. Standart seçenekleri olması yeterli. Önemli olan performansı. DPI için fare almayın.

DPI duyarlılığı ayarlar, ne kadar yüksek, o kadar hassas. 10k DPI gereksiz, bütçenizi belirtin. Her şey DPI değil, çoğu kişi 2000-3000 arasında bırakıyor zaten.

Bütçem mümkünse 40-50 TL ama belki parayı biriktirip daha pahalı bir şeyler düşünebilirim 100-200 gibi.

Bu farede kaliteli bir sensör var 6000 DPI'a kadar CM logosu ve tekerlekti ren DPI seviyesi renkleri.
Hatta yazayım DPI renklerini hocam bunu alırsanız diye.
400: Sarı.
800: Lacivert.
1600: Mor.
3200: Yeşil.
6000: Açık Mavi.

Bu farede kaliteli bir sensör var 6000 DPI'a kadar CM logosu ve tekerlekti ren DPI seviyesi renkleri.
Hatta yazayım DPI renklerini hocam bunu alırsanız diye.
400: Sarı.
800: Lacivert.
1600: Mor.
3200: Yeşil.
6000: Açık mavi.

Hiç kullandın mı (kullandıysan boyut olarak nasıl ? ben küçük mouse kullanamıyorumda)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı