Farklı bir modem evde kullanılır mı?

Haso32

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bizimevimizde modem 300 Mbps babam iş yerinden 1200 Mbps modem buldu. Bunu Türk Telekom'a söylesek bizim eve bağlarlar mı yoksa bağlamazlar mı? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden internette bu.

indir.jpeg

Hocam kendiniz değiştire biliyorsunuz, değiştirdikten sonra Türk Telekom'a bildirin modem değişikliği yaptım diye arka kalan işleri onlar halleder.

İnternet hızım hiç iyi degil tek kisi olduğum zaman 15 20 çekiyor fark olmazsa peki ne yapabilirim internet hizlanmasi icin çünkü 600 TL her ay veriyor babam faturaya ve gerçekten hiç çekmiyor internet.

Base hızın 300'den düşükse modemi değiştirmek bir şey katmaz ISS değiştirebilirsin hızın mesafeden yavaşsa dediğim gibi modemi router olarak kullanıp interneti eve yaycaksın.

Base hızın 300'den düşükse modemi değiştirmek bir şey katmaz ISS değiştirebilirsin hızın mesafeden yavaşsa dediğim gibi modemi router olarak kullanıp interneti eve yaycaksın.
Rooter dediğin acaba şu modem güçlendiricimi acaba ?

Rooter dediğin acaba şu modem güçlendiricimi acaba ?
Tam bilmedigim için sordum.

Rooter dediğin acaba şu modem güçlendiricimi acaba?

Tam bilmedigim için sordum.

Modemdeki interneti yayıyor 40mt oda düşün modemin sadece 20mt ye yetiyor router bağlıyorsun odanın diğer tarafını böylece odada komple internet oluyor 40mt yi örnek olarak verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı