Farklı marka ve MHz'li RAM kullanılır mı?

Ürün her şeyine kadar aynı olsa dahi uyuşmama ihtimali var. Çok düşük ama var. O indirime girenden iki tane alıp sizdekini de satmaya çalışabilirsiniz.

Ben olsam 10 Lira daha ekleyip 3200 MHz alırdım. Ayrıca 2 adet alıp elimdekini satardım. Yeni alacağınız tek modül bellek. Şu an da mevcut olan corsair 2400 MHz ile aynı zamanlamalar da çalışır. Uyumsuzluk olma ihtimali de her zaman vardır. Bu nedenle bellek seçimlerinde aynı marka model ve değerler de bellek alınması tavsiye edilir.

PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA

Mümkün olduğunca aynı RAM'i almaya çalışın, indirime giren üründen iki tane alıp sizdekini satsanız nasıl olur?
Ürün her şeyine kadar aynı olsa dahi uyuşmama ihtimali var. Çok düşük ama var. O indirime girenden iki tane alıp sizdekini de satmaya çalışabilirsiniz.
Satma konusu mantıklı fakat bende ne kutu ne fatura var ve indirim 12 saat sonra bitiyor maalesef. Bu yüzden pek sıcak bakmıyorum satma konusuna. Sanırım kendi ramimin aynısından alacağım.
Önerileriniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı