Farklı okulda gözüküyorum

Revouss

Hectopat
Selamlar, direkt konuya gireceğim; yeni Anadolu kolejine geçtim ama e-Okul'da ve e-Devlet'te hala eski okulum yazıyor, sisteme girilmesi mi uzun sürüyor yoksa müdürü arayıp biraz dil döksek hızlı halledilebilir mi? Başka bir okula geçeceğim o yüzden başvurum için acil değişmesi gerekiyor.

Selamlar, direkt konuya gireceğim; yeni Anadolu kolejine geçtim ama e-Okul'da ve e-Devlet'te hala eski okulum yazıyor, sisteme girilmesi mi uzun sürüyor yoksa müdürü arayıp biraz dil döksek hızlı halledilebilir mi? Başka bir okula geçeceğim o yüzden başvurum için acil değişmesi gerekiyor.

Diğer okula girdiğin gibi kayıttan düşmesi gerekiyor. Tabii bu iş günü olayı var birkaç gün bekleyin sonra okulla iletişime geçin bir yol söylerler.

Okullar 2-3 gün sonra açılıyor sen okul değişmedi diyorsun. Git sor müdüre ara yetkilileri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı