Okulda zorbalanmak

Bak bir olayımı anlatıyım. Sınıf da en sevilen öğrencilerden biriydim. Çok eğlenceli ve gerçekten saygımı gösteren biriydim. Küfür etmiyormuydum? ediyordum tabi ki. Hani her şeyi o kadar ayarlı yapıyordum ki kendimi bile çok seviyordum. Bir gün önümdeki kızla dalga geçtiler. Kız dediğim de sınıftan ve hem benim en yakın, hem onların en yakın arkadaşı. Kız kendini kötü hissettiği için bir şey diyemedi. Senin durumun gibi. Korktu, niye böyle yapıyorsunuz ya??? dedi. Tam olarak şunu söyledim. Niye böyle yapıyorsun la oğlum? o gün orada bir yumruk yedim. İkinciyi vurdurmadım. Çok güçlü ve ya kavga seven bir tip değilim ama kendimi savundum. Hem kendini savunmayı hem de insanları savunmayı öğren. Bir şey yapıyolarsa sana. La bana niye böyle yapıyorsunuz? demeye korkuyorsan uzaklaş.

Tüm durumu kısa bir paragraf ile özetledi. :D
Sağ olasın hocam.

Teşekkür ederim Allah razı olsun.
Kendinin değerini öğren, sonra gelip teşekkür edersin. Rica ederiz.

Liseye geçtim 4 grup olarak oturuyoruz. Sebepsiz yere bana kötü şeyler dediler yapmayın dedim dinlemediler devam ettiler. Ne yapmalıyım?
Dostum o tür insanlar kendini bu zavallı davranışlar ile kendilerini yükseltmek, yüceltmek isteyen insanlardır. Daha doğrusu insan demek pek doğru olmaz. Bir abin veya kardeşin, arkadaşın olarak söylüyorum: O insanlardan uzak dur. Lisedesin tadını çıkar, O günleri gerçekten daha bulamayacaksın. Konuşma o kişiler ile 1 derler 2 derler 3 e giderler. Aldırma, Keyfine bak, Üniversite hayalin varsa derslerine odaklan. Bu tür davranışlara gül geç, Çağırırlarsa işim var de. Fiziksel kavgaya girmemeye özen göster (İllaki gireceksin bir gün :D) Lisedesin her güzel ve kötü anıların gerçekleştiği yerdesin. Arkadaşlarını çok iyi seç çünkü o zamanlarda arkadaşların gereğinden fazla değerli gelecektir. Fakat dost kazıklarına hazır ol, Lise aşkına. Sigara vb. kötü alışkanlıklardan uzak durmanı tavsiye ederim. Şimdiden lise hayatında başarılar dilerim. Umarım güzel bir lise hayatı yaşarsın...

Dostum o tür insanlar kendini bu zavallı davranışlar ile kendilerini yükseltmek, yüceltmek isteyen insanlardır. Daha doğrusu insan demek pek doğru olmaz. Bir abin veya kardeşin, arkadaşın olarak söylüyorum: O insanlardan uzak dur. Lisedesin tadını çıkar, O günleri gerçekten daha bulamayacaksın. Konuşma o kişiler ile 1 derler 2 derler 3 e giderler. Aldırma, Keyfine bak, Üniversite hayalin varsa derslerine odaklan. Bu tür davranışlara gül geç, Çağırırlarsa işim var de. Fiziksel kavgaya girmemeye özen göster (İllaki gireceksin bir gün :D) Lisedesin her güzel ve kötü anıların gerçekleştiği yerdesin. Arkadaşlarını çok iyi seç çünkü o zamanlarda arkadaşların gereğinden fazla değerli gelecektir. Fakat dost kazıklarına hazır ol, Lise aşkına. Sigara vb. kötü alışkanlıklardan uzak durmanı tavsiye ederim. Şimdiden lise hayatında başarılar dilerim. Umarım güzel bir lise hayatı yaşarsın...
tşk abim

Her önüne geleni okula alırlarsa olacağı bu kral böyle insanları almamaları lazım okul herkes okumamalı ilk önce IQ testi yapacaksın o elemana ha o testten geçti gene senle uğraşıyor atacaksın okuldan görecek. Böyle insanları kafaya takma hocaya falan söylesende bir şey yapmıyorlar sana laf atıyorsa gül geç. Lise 9 sınıfta bana yapıyorlardı güldüm geçtim kavgada ettim gücümü gösterdim ondan sonra daha da yapmadılar kavga çözüm değildir. Ama bazen lazım oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı