Farklı sitelerde farklı altyapı sorgulama sonucu neden olur?

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Turknet ADSL var diyor, Netspeed VDSL var diyor ve binada VDSL altyapı var. Neden farklı siteler farklı sonuç veriyor? Ayrıca farklı siteler boş port yok diyor bazıları ise var diyor her sitenin fikri farklı. Yakın zamanda adresimiz değişmişti ondan karışıklık olmuş olabilir mi?

Aslında sorun tam olarak ISS'lerin kullandığı adres sisteminde. Öyleki benim bina adres sisteminin birinde eski adı ile birinde yeni adı ile yayınlanıyor. Sizin de böyle bir sorun olabilir. Ya da başka bir sorun da şu olabilir sorguladığınız sitenin birisi Türk Telekom altyapısı ile hizmet veriyordur diğeri farklı bir altyapı ile hizmet verebiliyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında sorun tam olarak ISS'lerin kullandığı adres sisteminde. Öyleki benim bina adres sisteminin birinde eski adı ile birinde yeni adı ile yayınlanıyor. Sizin de böyle bir sorun olabilir. Ya da başka bir sorun da şu olabilir sorguladığınız sitenin birisi Türk Telekom altyapısı ile hizmet veriyordur diğeri farklı bir altyapı ile hizmet verebiliyordur.
Az önce modem arayüzüne baktım ve görünüşe bakılırsa VDSL altyapı VDSL olmış. Min ve maks yazan kısım ADSL değerlerine düşmüş ama DSL kısmının altında VDSL2 yazıyor ne iş anlamadım.

Hocam Google de göknet altyapı sorgulama yazın. Çıkan sonuçta adresinizi girerek hangi altyapı var görebilirsiniz.
ADSL19723 KbVARVAR311-
VDSL56729 KbYOKVAR311-
FTTX-V1(GPON)
FTTX-V256729 KbYOKVAR311
Sonuç bu. Ne demek oluyor?

Son düzenleme:
Hocam sorgulamadan da gördüğünüz gibi VDSL, Adsl ve Fttx olarak altyapınız var ama sadece adsl de boş port var. Bu nedenle size sadece adsl var diyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı