Farklı sitelerden indirilen Windows orijinal mi?

Adam gregson

Hectopat
Farklı bir siteden Windows 10 Pro indirdim çünkü laptopum 32 GB Windows ve önemli dosyalarımdan yer kalmadı. Ben her türlü ISO indirmeyi denedim 10 saatlik uğraştım sonucunda farklı bir siteden indirdiğim ISO indi kurayım mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir siteden Windows 10 Pro indirdim çünkü laptopum 32 GB Windows ve önemli dosyalarımdan yer kalmadı. Ben her türlü ISO indirmeyi denedim 10 saatlik uğraştım sonucunda farklı bir siteden indirdiğim ISO indi kurayım mı sizce?
Crackli olabiliyor genellikle o yüzden sadece Windows'un kendi sitesindeki tool yardımıyla indirmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Buradan istediğiniz sürümü indirebilirsiniz güvenilirdir. Windows'u 8.1 hatta 7 bile var.

Hangi siteden Windows 10 Pro ISO dosyası indirdiniz?
İndirvip.club

Buradan istediğiniz sürümü indirebilirsiniz güvenilirdir. Windows'u 8.1 hatta 7 bile var.
Deneyeceğim sağ olsun Türk Telekom 24 mbitlik internet paketim olmasına rağmen 4mbit internet sağlıyor.

Neden belirsiz ve güvensiz sitelerden ISO dosyası indrimeye çalışıyorsunuz? Her tülü Windows 10 ISO dosyası indirmeye çalıştığınızda ne hatası alıyorsunuz?

Windows İndirme Aracı ile ISO dosyası indirmeyi dendiniz mi?

Neden belirsiz ve güvensiz sitelerden ISO dosyası indrimeye çalışıyorsunuz? Her tülü Windows 10 ISO dosyası indirmeye çalıştığınızda ne hatası alıyorsunuz?

Açıklamayı okumanızı rica ediyorum.

Saat 11 den beri deniyorum gözlerim kıpkırmızı oldu sinirden olmuyor boş 10 GB alan var ISO 4.9gb disk dolu hatası veriyor son 500 MB çıldıracağım.
Bilgisayar ile karşılıklı bakışıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı