ReccepBaltasınHavarisi
Centipat
Müslümanların ve önde gelen dincilerin küçücük çocuklara cinsel istismar yaptığı, hak yediği, faiz haram diye televizyonlarda bağırıp yedikleri faizlerle geçinenlerin yaşadığı bir çoğunluktayız.Ayrıca, benim söylediğim neden mantıklı. Çünkü, halkın geneli Müslüman ve de İslam dinine göre eş cinsellik kabul edilmiyor.
Hellen ve öncesi antikite döneminde kadınlar eksik erkek olarak görülüyorlardı. Cinsel ilişki sırasında bir şeyler hatalı yapıldığı için doğan çocuğun kız olduğunu zannediyorlardı. Üstelik bunların aralarında şu anda felsefe ve bilimin ilk öncülerinin öğrencileri olarak gördüğümüz çok sayıda bilindik isim de vardı.Antik Yunan kültüründe kadınlar önemsiz varlıklar gibi görüntülerdi
Haklısınız, ama dediğiniz şey hırsızlıklar, kumarlar, içkiler ve benzeri. Dediğiniz türden ülkemizde birçok insan var. Ben zaten inanışlara saygı duyarım. Ama Social Justice Warrior muhabbeti çoğu kişinin canını sıktı. Bu olaylar, LGBT bireyleri bile küçültüyor, keza kadınları film/dizilerde "seks" objesi gördükleri ve de toplumda "kadın" değerini küçülttükleri gibi...Müslümanların ve önde gelen dincilerin küçücük çocuklara cinsel istismar yaptığı, hak yediği, faiz haram diye televizyonlarda bağırıp yedikleri faizlerle geçinenlerin yaşadığı bir çoğunluktayız.
Namazdan çıkıp içmeye, kumara giden insanlar tanıyorum. Bu sebeple ben böyle şeylerde insanların kimliklerinde yazan dini inanışa göre yargılama yapmam. Sana da önerim, yapmamandır. İnsanlar zıt düşünceler karşısında 180 derece dönebiliyorlar, işine gelen noktalarda da dini çok güzel sömürebiliyorlar.
Açıkladığın için teşekkür ederim. Ben uzamasın diye kısa ve öz olsun diye ayrıntıya girmedim. Yine de sağ olun açıklamağım için içimde kalmıştıHellen ve öncesi antikite döneminde kadınlar eksik erkek olarak görülüyorlardı. Cinsel ilişki sırasında bir şeyler hatalı yapıldığı için doğan çocuğun kız olduğunu zannediyorlardı. Üstelik bunların aralarında şu anda felsefe ve bilimin ilk öncülerinin öğrencileri olarak gördüğümüz çok sayıda bilindik isim de vardı.
Müslümanların ve önde gelen dincilerin küçücük çocuklara cinsel istismar yaptığı, hak yediği, faiz haram diye televizyonlarda bağırıp yedikleri faizlerle geçinenlerin yaşadığı bir çoğunluktayız.
Namazdan çıkıp içmeye, kumara giden insanlar tanıyorum. Bu sebeple ben böyle şeylerde insanların kimliklerinde yazan dini inanışa göre yargılama yapmam. Sana da önerim, yapmamandır. İnsanlar zıt düşünceler karşısında 180 derece dönebiliyorlar, işine gelen noktalarda da dini çok güzel sömürebiliyorlar.
Onları takan kim? Bunlar feministliği pozitif ayrımcalığa çekerek zor durumlarda üstünlük sağlamaya çalışan kadınlardan faksız kafa yapısında değiller. Yaptığı yanlışın üstünü dişiliğini kullanarak örtüp bir de kendini mağdur çıkarmaya çalışan tayfadan farksız değiller.Ama Social Justice Warrior muhabbeti çoğu kişinin canını sıktı
Bunun inanışla ilgisi yok, var olan bir "gerçeklikle" ilgisi var. Bu konuların bu kadar göze batmasının nedeni de bu gerçekliğin üstünü zorbalıkla kapatmaya çalışanlar. Geçen konuda hesap sorarız diyen biri vardı, o günlük ilk yaptığı için sadece 1 günlük cezayla yırttı. Tekrar gelsin de 1 yılı yesin şimdi. Bu zihniyete mi susacak bunun yanlış olduğunu bilenler? Hak ararken sessiz kalmanın tarih boyunca bir getirisi olmadı, sesini çıkaran hakkını alır. 11 bin yıllık medeniyet tarihinin (insanlık değil) son 200 yılındaki baskılamaya göre bir gerçekliği reddetmenin desteklenebilecek tarafı yok.Herkesin inanışı kendisine ama bu kadar göze çarpması ne onlar için ne de bizler için hoş değil. Ana fikrim budur.