Merhaba arkadaşlar, ben Steam'den Farming Simulator 19 aldım oyunda bir silo aldım. Silonun merdivenine çıkmak istedim ama hangi tuşla çıkacağamı bilemedim. Space+W ile zıplayım tutundum ama yukarı doğru çıkmaya devam edemedim, hangi tuşla çıkacağım ne yapacağım bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Silonun tahıl çıkışının altına yanaşın , orada sanırım R ye basmanız gerekiyor.Basınca silodaki ürünlerin karşına çıkıyor , istediğini boşaltabilirsin.
Ayrıca oyunda eğer F1'e basarsanız yandaki menüde bulunduğunuz yere göre gereken etkileşim tuşları yazıyor.
Siz kendi silonuzda olduğunuza emin misiniz ? Tuş ayarlarının varsayılandan farklı olduğunu düşünsek bile F1 yardım menüsünde yazıyor hangi tuş olduğu.
Römorkun kapağı kapalıysa "N" ile önce kapağını açmanız gerekiyor.
Yanlış hatırlamıyorsam Krone'nun o römorku sadece çim, kuru ot , silaj vb taşıyordu. Yani o römorkun tahıl desteği yok , römork vs satın alırken ne taşıyabildiğine dikkat ederek al. O römorku değiştirmelisin.
Yanlış hatırlamıyorsam Krone'nun o römorku sadece çim, kuru ot, silaj vb taşıyordu. Yani o römorkun tahıl desteği yok, römork vs satın alırken ne taşıyabildiğine dikkat ederek al. O römorku değiştirmelisin.