Farming Simulator 19 merdiven tuş kombinasyonu

İşletim sistemi
Windows 11

iMehmetAkif

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Steam'den Farming Simulator 19 aldım oyunda bir silo aldım. Silonun merdivenine çıkmak istedim ama hangi tuşla çıkacağamı bilemedim. Space+W ile zıplayım tutundum ama yukarı doğru çıkmaya devam edemedim, hangi tuşla çıkacağım ne yapacağım bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silonun tahıl çıkışının altına yanaşın , orada sanırım R ye basmanız gerekiyor.Basınca silodaki ürünlerin karşına çıkıyor , istediğini boşaltabilirsin.
Ayrıca oyunda eğer F1'e basarsanız yandaki menüde bulunduğunuz yere göre gereken etkileşim tuşları yazıyor.

Son düzenleme:
Siz kendi silonuzda olduğunuza emin misiniz ? Tuş ayarlarının varsayılandan farklı olduğunu düşünsek bile F1 yardım menüsünde yazıyor hangi tuş olduğu.

Römorkun kapağı kapalıysa "N" ile önce kapağını açmanız gerekiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-05-11 200417.jpg
    Screenshot 2023-05-11 200417.jpg
    714,4 KB · Görüntüleme: 43
Siz kendi silonuzda olduğunuza emin misiniz? Tuş ayarlarının varsayılandan farklı olduğunu düşünsek bile F1 yardım menüsünde yazıyor hangi tuş olduğu.

Römorkun kapağı kapalıysa "n" ile önce kapağını açmanız gerekiyor.

Aşağıdada olduğu gibi nedense çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-12 201628.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-12 201628.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 38
Yanlış hatırlamıyorsam Krone'nun o römorku sadece çim, kuru ot , silaj vb taşıyordu. Yani o römorkun tahıl desteği yok , römork vs satın alırken ne taşıyabildiğine dikkat ederek al. O römorku değiştirmelisin.

Yanlış hatırlamıyorsam Krone'nun o römorku sadece çim, kuru ot, silaj vb taşıyordu. Yani o römorkun tahıl desteği yok, römork vs satın alırken ne taşıyabildiğine dikkat ederek al. O römorku değiştirmelisin.

Çok teşekkür ederim sağ olun. Bir şeydende anlamadığım olursa size sorabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı