Ben Papara ile aldım lakin ücreti çekmedi, iptal olur mu? Ona göre iptal edip Xbox bakiye olarak kod alacağım.
Microsoft store da da zamlandı an itibariyle. Sabah kararsız kalmıştım, şimdi de almak istemiştim. Nasipte yokmuş demekki yapacak bir şey yokOyun zamlandı. Standart sürümü 2050 TL'ye çıktı, Year 1 Bundle sürümü 2800 TL'ye çıktı. Girmek istedikleri fiyatı girdiklerine göre oyun şu anda Steam'de neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Dolar = Çok pahalı mentalitesinin bir daha kırıldığını gösteren oyunlardan biri. Steam TL olsaydı neredeyse 1000 TL daha pahalı olacaktı oyun Steam'de
Eki Görüntüle 2234397
Microsoft Store da da zamlandı an itibarıyla. Sabah kararsız kalmıştım, şimdi de almak istemiştim. Nasipte yokmuş demek ki yapacak bir şey yok![]()
Kaçan kovanlanır doğruymuş demek kiBende bir kararsız kaldım sonra 1 year zamlanınca öbürü zamlanmadan alayım dedim. Sonra Steam yaz indirimlerine bakayım beğenmezsez bir şey alarım dedim azıcık bekledim 1750 olmuş istesem de alamam artık ama modlarla FS 22'yi FS 25 yaparız sıkıntı yok.
Boşver cinematic trailerdeki gibi bir oyun olmayacakMicrosoft store da da zamlandı an itibariyle. Sabah kararsız kalmıştım, şimdi de almak istemiştim. Nasipte yokmuş demekki yapacak bir şey yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.