Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

300 TL'lik Xbox kod da alabilirsiniz D&R'dan. Kalan 86 lirayı ister bir oyun için ister indirim kuponu gibi kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası oyun fiyatı şu an ki ödediğimiz tutar olursa Farming Simulator 25 - Year 1 Bundle paketini tercih ederim.

Xbox Store'da Standart sürümü 2050 TL'ye çıktı, Year 1 Bundle sürümü 2800 TL'ye çıktı. Microsoft Store'da 1750 TL Standart, 2650 TL Year 1 Sürümü. Steam Dolar = Çok pahalı mentalitesinin bir daha kırıldığını gösteren oyunlardan biri. Steam TL olsaydı çok daha pahalı olacaktı oyun 😁

1719498532364.png

1719499049990.png

Son düzenleme:
Oyun zamlandı. Standart sürümü 2050 TL'ye çıktı, Year 1 Bundle sürümü 2800 TL'ye çıktı. Girmek istedikleri fiyatı girdiklerine göre oyun şu anda Steam'de neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Dolar = Çok pahalı mentalitesinin bir daha kırıldığını gösteren oyunlardan biri. Steam TL olsaydı neredeyse 1000 TL daha pahalı olacaktı oyun Steam'de 😁

Eki Görüntüle 2234397
Microsoft store da da zamlandı an itibariyle. Sabah kararsız kalmıştım, şimdi de almak istemiştim. Nasipte yokmuş demekki yapacak bir şey yok 🙂

Microsoft Store da da zamlandı an itibarıyla. Sabah kararsız kalmıştım, şimdi de almak istemiştim. Nasipte yokmuş demek ki yapacak bir şey yok 🙂

Bende bir kararsız kaldım sonra 1 year zamlanınca öbürü zamlanmadan alayım dedim. Sonra Steam yaz indirimlerine bakayım beğenmezsez bir şey alarım dedim azıcık bekledim 1750 olmuş istesem de alamam artık ama modlarla FS 22'yi FS 25 yaparız sıkıntı yok.

Bende bir kararsız kaldım sonra 1 year zamlanınca öbürü zamlanmadan alayım dedim. Sonra Steam yaz indirimlerine bakayım beğenmezsez bir şey alarım dedim azıcık bekledim 1750 olmuş istesem de alamam artık ama modlarla FS 22'yi FS 25 yaparız sıkıntı yok.
Kaçan kovanlanır doğruymuş demek ki :D
Bende de FS 17 var, 25'e gelirmi peki modlarla :D

Microsoft store da da zamlandı an itibariyle. Sabah kararsız kalmıştım, şimdi de almak istemiştim. Nasipte yokmuş demekki yapacak bir şey yok 🙂
Boşver cinematic trailerdeki gibi bir oyun olmayacak

Epic'in verdiği FS 22 nin biraz cilalanmış halı. Fizik motoru olarak hala aynı mapler aynı. Bu oyunun tam oturması FS 30 de falan olur.

FS 22 deki cinematic trailerde oyuncularda beklenti yatatmıştı ama fos çıktı. Yine aynısı olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı