Farming Simulator 25 yanlış fiyatlandırma ile Microsoft Store'da 135 TL!

Ön sipariş fiyat garantisi

Ön sipariş ürünlerinin reklamlarda belirtilen fiyatı, ürün piyasaya sunulmadan önce artabilir veya azalabilir. Ancak, ön sipariş verdiğiniz tarih ile ürünün piyasaya sunulduğu tarih arasındaki süre içinde en düşük fiyat teklifine göre ücretlendirilirsiniz.

Fiziksel ön sipariş fiyat garantisi yalnızca ön sipariş ürünleri ve Microsoft Store'da sunulan ücretler için geçerlidir. Microsoft Store'dan alınan dijital ürünler veya diğer satıcılar tarafından tanıtılan ürünler ve ücretler, vergiler ya da sevkiyat masrafları dahil ücretler veya yazım hataları için geçerli değildir.

Resmi fiyat yerine tahmini bir fiyata bağlı ön sipariş teklifleri için ön sipariş fiyat garantisi yalnızca ürün duyurulduğunda belirlenen resmi fiyatlar için geçerlidir.

Kısaca gönül rahatlığı ile ön siparişinizi verin.

Bakalım ben de satın aldım, Kasım geldiğinde ne kadar çekecekler göreceğiz. En son FS16 falan oynamıştım bakalım aradaki farklar nelermiş, teşekkürler hocam.
En son yazılan msjlara bak endişeni giderecektir.

Ön sipariş fiyat garantisi

Ön sipariş ürünlerinin reklamlarda belirtilen fiyatı, ürün piyasaya sunulmadan önce artabilir veya azalabilir. Ancak, ön sipariş verdiğiniz tarih ile ürünün piyasaya sunulduğu tarih arasındaki süre içinde en düşük fiyat teklifine göre ücretlendirilirsiniz.

Fiziksel ön sipariş fiyat garantisi yalnızca ön sipariş ürünleri ve Microsoft Store'da sunulan ücretler için geçerlidir. Microsoft Store'dan alınan dijital ürünler veya diğer satıcılar tarafından tanıtılan ürünler ve ücretler, vergiler ya da sevkiyat masrafları dahil ücretler veya yazım hataları için geçerli değildir.

Resmi fiyat yerine tahmini bir fiyata bağlı ön sipariş teklifleri için ön sipariş fiyat garantisi yalnızca ürün duyurulduğunda belirlenen resmi fiyatlar için geçerlidir.

Kısaca gönül rahatlığı ile ön siparişinizi verin.

En son yazılan msjlara bak endişeni giderecektir.

Bende bunu iletmek için gelmiştim. Bazı arkadaşlarda ücreti çekmediği söylenip içini korku salmış. Bende tam tersi oldu. Ön ödemeli kartta hata verdiği için direk paranın olduğu hesap kartıyla aldım. 135 TL anında gitti. O anın heycanı ile 213 TL olanı almadım. Şimdi de iade edip diğerini almaya tırsıyorum :D

Birde merak ettiğim 1 years da 1 tane içerik var. Daha sonradan içine başka içerik gelir mi. Gelirse iade edip onu çekesim var aşırı avantajlı çünkü

Bende bunu iletmek için gelmiştim. Bazı arkadaşlarda ücreti çekmediği söylenip içini korku salmış. Bende tam tersi oldu. Ön ödemeli kartta hata verdiği için direk paranın olduğu hesap kartıyla aldım. 135 TL anında gitti. O anın heycanı ile 213 TL olanı almadım. Şimdi de iade edip diğerini almaya tırsıyorum :D

Birde merak ettiğim 1 years da 1 tane içerik var. Daha sonradan içine başka içerik gelir mi. Gelirse iade edip onu çekesim var aşırı avantajlı çünkü
1719394237729.png

Yılın hangi çeyreğinde, hangi içeriğin "Year 1 Season Pass"e geleceği resimde gösterilmiş.

Yazdıktan sonra gördüm bende. Valla riske girip diğerini iptal ettim bunu ön sipariş yaptım. Hayırlı işler :D
Mantıklı bir karar olmuş bence.

"Microsoft bakiyesi" ile Farming Simulator 25'i kesin olarak ön sipariş vermek isteyen arkadaşlar için açıklama yapmak istiyorum. Ben çabalarım sonucu Microsoft bakiyesi ile alabildim.

- Öncelikle D&R sitesinden "Xbox gift card" almanız gerekmekte.(Bulabildiğim en mantıklı site buydu.) Ben "Year 1 Bundle" versiyonunu alacak olduğum için 25 + 100 + 100 şeklinde almayı tercih ettim. Kodlar 5 - 10 dakika içinde e-posta adresinize geliyor.

- Gelen kodları Mictosoft sitesinden aktif etmeniz gerekiyor. Bakiye Microsoft Bakiyesi olarak geliyor.

Ben bunları yaptıktan sonra ön siparişin ödeme yöntemini değiştirmeyi denedim ama Microsoft bakiyesi bir seçenek olarak çıkmadı o yüzden aşağıdaki yöntemi uyguladım.

- Bunları yaptıktan sonra eğer ön sipariş verdiyseniz ve hala ödeme almadıysa siparişinizi iptal edin.

- Farming Simulator 25' yi ön sipariş verin ya da sepetinize ekleyin.

- Ödeme yöntemi otomatik olarak Microsoft bakiyesi olarak gelecektir. Eğere gelmezse seçersiniz.

20240626_123335.jpg

- Siparişinizi verin.

Ödeme yapıldıktan sonra fark edeceksiniz ki ödeme alınmayan siparişiniz "pre-order" aşamasında gözüküyorken bu işlemden sonra yeni siparişiniz "completed" olarak gözükecektir.

20240626_123411.jpg

Ve bakiyenizden de para çekildiğini görebilirsiniz.

20240626_123504.jpg

Benim tecrübelerim bu şekildeydi. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Mantıklı bir karar olmuş bence.

"Microsoft bakiyesi" ile Farming Simulator 25'i kesin olarak ön sipariş vermek isteyen arkadaşlar için açıklama yapmak istiyorum. Ben çabalarım sonucu Microsoft bakiyesi ile alabildim.

- Öncelikle D&R sitesinden "Xbox gift Card" almanız gerekmekte.(bulabildiğim en mantıklı site buydu.) Ben "year 1 bundle" versiyonunu alacak olduğum için 25 + 100 + 100 şeklinde almayı tercih ettim. Kodlar 5 - 10 dakika içinde e-posta adresinize geliyor.

- Gelen kodları mictosoft sitesinden aktif etmeniz gerekiyor. Bakiye Microsoft bakiyesi olarak geliyor.

Ben bunları yaptıktan sonra ön siparişin ödeme yöntemini değiştirmeyi denedim ama Microsoft bakiyesi bir seçenek olarak çıkmadı o yüzden aşağıdaki yöntemi uyguladım.

- Bunları yaptıktan sonra eğer ön sipariş verdiyseniz ve hala ödeme almadıysa siparişinizi iptal edin.

- Farming Simulator 25'yi ön sipariş verin ya da sepetinize ekleyin.

- Ödeme yöntemi otomatik olarak Microsoft bakiyesi olarak gelecektir. Eğere gelmezse seçersiniz.

Eki Görüntüle 2232966

- Siparişinizi verin.

Ödeme yapıldıktan sonra fark edeceksiniz ki ödeme alınmayan siparişiniz "pre-order" aşamasında gözüküyorken bu işlemden sonra yeni siparişiniz "completed" olarak gözükecektir.

Eki Görüntüle 2232968

Ve bakiyenizden de para çekildiğini görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2232969

Benim tecrübelerim bu şekildeydi. İyi sosyaller.

Gift Card'ları nereden satın aldın?

Beyler neden korkuyorsunuz ki ön siparişte çektiğinden başka para çekmez kartınızdan. Çekse bile oyunu 2 hafta içinde iade eder çekilen tutarı alırsınız Microsoft paranıza çökmez yani sakin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı