Farming Simulator 25 yarın çıkıyor!

@çokomelliii, mesele de o. Başta beş yenilik getirebilecekken neden bir getiriyorlar mesela? Yeni oyun çıkacaksa da hakkını vermeli. Aynı oyunu yapıp tam oyun fiyatına satıyorlar, tam kapitalizm örneği.

@çokomelliii, mesele de o. Başta beş yenilik getirebilecekken neden bir getiriyorlar mesela? Yeni oyun çıkacaksa da hakkını vermeli. Aynı oyunu yapıp tam oyun fiyatına satıyorlar, tam kapitalizm örneği.

Ben FS seriisnde bir tek 15 ve 25'e verdim eğer benim gibi çok az ödeme yapılmış ise 25 makul gelir ama cidden çok az yenilikle sunuluyor ona da elden ne gelir?..

Evet, resmen yarın tüm oyunuculara erişim açılacak. Şu anda YouTube'da, 2000 üzeri aboneniz (Farming Simulator hakkında video çekiyseniz.) Varsa giants software partner programa katılabilir oyunların güncellemelerini önceden deneyip yeni oyunları çıkmadan önce oynayabiliyorsunuz. Buralarda FS25'i bekleyen çok az bir kitle olsa da ynie de açmak istedim. Oyunun arayüzünü hiç beğenmedim diyebilirim aşırı basite kaçılmış gibi duruyor. Gamescom etkinliğinde oyun aşırı güzel gözüküyor ama gerçekte öyle değil sanki biraz abartıya kaçılmış gibi. En beğendiğim kısım ise lastiklerin arasına toprak kaçıyor olması ve toprak fizikleri diyebilirim. Bir diğer konu Skoda kodiaq ın ve yeni 2 tane Volvo tırın eklenmesi oldu. ETS de olmayan araçlar bile Farming Simulator'e geliyor. Oyunu 2 aydır bekliyorum ve erişime açılır açılmaz en az aralıksız 20 saat oynamayı planlıyorum. Oyun hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir? Steam'de 36 dolar Epic de 549TL para verilir mi?

Waow. 2013 ten kalma Farming Simulator 13 Titanium Edition'um var.

@çokomelliii, işte ona yapacak bir şey yok da her sene yeni FS oyunlarını alıp da değişiklik olmuyor diye şikayet edenler var, onlar garip.

@çokomelliii, işte ona yapacak bir şey yok da her sene yeni FS oyunlarını alıp da değişiklik olmuyor diye şikayet edenler var, onlar garip.

Onlarda farklı çar FIFA da da aynı muhabbeti yapıyorlar ve adamlar sadece Ultimate Team oynuyor değişiklik yok diyorlar şaka gibi cidden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı