Farming Simulator 25 yarın çıkıyor!

Gamescom etkinliğindeki ile dün yayında oynadıkları bambaşka oyun gibiler. FS22'den pek bir fark göremedim grafik açısında sadece sis eklenip bırakılmış gibi.
valla ben ne etkinliğe baktım ne de başka bir şeye dün çok az arkadaşımın ısrarıyla videosunu izledik bugün bi çıksa kendim oynayarak bakıp yorumlayacağımda şu farminge daha detaylı süspansıyon sistemi getirilmeli bence çok tatlı olur

Yok be hacı ben 2013TEN beri bütün serilerini oynadım cidden acayip fark var. Fark yokmuş gibi geliyor ama 22 oynadığım zamanlar bir ara hem 19 hem de 17 oynamıştım cidden alakası yok grafikler araç detayları falan olsun.

Bir çıkamadı ya indirmeyede açılmadı sanırım indiremiyorumda internette yavaş zaten en erken yarına kaldı.

Hocam grafiksel detaylar zaten olmalı, ancak oyun genel olarak tamamen aynı, oyunda çeşitlilik çok az.

Hocam grafiksel detaylar zaten olmalı, ancak oyun genel olarak tamamen aynı, oyunda çeşitlilik çok az.
ya tabi orası öyle her oyunda ya yeni mahsül ya yeni hayvancılık ya yeni para kazanma çeşidi (seralar, fabrikalar) geliyor ama uzun senelerdir oynayan biri olarak söylüyorum ki şahsen bu bana yeterli oluyor. ekstra olarak daha detaylı bi süspansiyon sistemi gelse o kadar tatlı olur ki

Ya tabii orası öyle her oyunda ya yeni mahsül ya yeni hayvancılık ya yeni para kazanma çeşidi (seralar, fabrikalar) geliyor ama uzun senelerdir oynayan biri olarak söylüyorum ki şahsen bu bana yeterli oluyor. Ekstra olarak daha detaylı bir süspansiyon sistemi gelse o kadar tatlı olur ki.

Yeni özellikler geliyor ancak kullanabildiğimiz özellikler değil, yani fabrika açıyoruz orada kendi kendine para kazanıyor içine gidip iş yapamıyoruz, toprak sistemi MudRunner veya SnowRunner gibi olmalı, toprak dağılmalı mesela.
Oyun kötü değil ancak her sene tekrar tekrar alınmayı hak eden bir seri değil.

Yeni özellikler geliyor ancak kullanabildiğimiz özellikler değil, yani fabrika açıyoruz orada kendi kendine para kazanıyor içine gidip iş yapamıyoruz, toprak sistemi MudRunner veya SnowRunner gibi olmalı, toprak dağılmalı mesela.
heh işte snowrunner gibi fizikler geliştirilse acayip tatlı olur şahsen microsoft ilk başta 135 lira yapmasa almazdım ama

Hocam bence haklısın çok bir değişiklik yok ama yinede oyunlar arasında fark oluyor seri 11,13 ile 15 arasında büyük bir fark geçirdi 15 17 aynı oyun 17 ile 19 arasında fark geçirdi 19 ile 22 aynı oyun fakat şuanda bence iyi güncellemeler aldı oynayınca göreceğiz bakalım.

12 Kasım oldu PC başında bekliyorum kaç saate çıkar sizce :)

Release time.

Hong Kong - 12 november 21:00
Moscow - 12 november 16:00
Paris - 12 november 14:00
Londen 12 november 13:00
San paolo 12 november 10:00
New York 12 november 08:00
Los Angeles 12 november 05:00
Sydney 13 november 00:00
Türkiye saati ile 16.00 yapıyormuş.

Cidden mi ya bende gece 12'den beri deniyorum hala hata veriyor diyorum ne oluyor saat kavramı olduğunu pek akıl etmemiştim. 😃

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı