Farming Simulator 25'te en hızlı nasıl para kazanılır?

uyur

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
RX 580
A320m Pro
24 GB Ram
Farming Simulator 25'te hangi hayvan ürünü (manda sütü, yapağı, keçi sütü vb.) Daha kârlı acaba veya oyunda hangi işleri yaparsam daha çok para kazanırım? Hayvancılık işini seviyorum acaba tavsiyeleriniz neler?

Hayvancılıkta zaten güzel para veren manda sütü ile keçi sütü, grafiği takip ederek en yüksek olduğu zaman satmakta fayda var. Ek gelir olarak seralar kurabilirsin veya çitfliğe güneş panelleri yerleştirebilirsin ya da yapıları güneş panelli inşa edebilirsin. Ha birde ikinci el araçları takip et, güzel indirim yakalarsan satın alıp onarıp veya yeniden boyayıp satabilirsin buradan da çok iyi para geliyor :)

Hayvancılıkta zaten güzel para veren manda sütü ile keçi sütü, grafiği takip ederek en yüksek olduğu zaman satmakta fayda var. Ek gelir olarak seralar kurabilirsin veya çitfliğe güneş panelleri yerleştirebilirsin ya da yapıları güneş panelli inşa edebilirsin. Ha bir de ikinci el araçları takip et, güzel indirim yakalarsan satın alıp onarıp veya yeniden boyayıp satabilirsin buradan da çok iyi para geliyor :)

Teşekkür ederim tavsiye ve bilgilendirmeniz için :)

Farming Simulator 25'te hangi hayvan ürünü (manda sütü, yapağı, keçi sütü vb.) Daha kârlı acaba veya oyunda hangi işleri yaparsam daha çok para kazanırım? Hayvancılık işini seviyorum acaba tavsiyeleriniz neler?
Büyük sermaye lazım koyundan pamuk pamuktan iplik iplikten de kıyafet yaparak kasabilirsin biraz sermaye gerek 500k gibi birşey İplik hane ve Terzi dükkanı lazım

Eğer çok kolay olsun isterseniz WeMod kullanabilirsiniz
Oyunu kolaylaştıran modları çok sevmiyorum bence eğlencesi kaçıyor ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

Büyük sermaye lazım koyundan pamuk pamuktan iplik iplikten de kıyafet yaparak kasabilirsin biraz sermaye gerek 500k gibi birşey İplik hane ve Terzi dükkanı lazım
TEşekkür ederim deneyeceğim bunu :)

Oyunu kolaylaştıran modları çok sevmiyorum bence eğlencesi kaçıyor ama yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

TEşekkür ederim deneyeceğim bunu :)
Bahsettiğim aslında online olmayan oyunlar için bir hile programı. Kendim de bir kaç oyun için kullanıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-04-30 224756.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı