Fas'a yerleşmek mantıklı mı?

Hocam şu an Türkiye'de mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse gelişmişlik çok fark etmez herhalde 😂Arapça öğrenmek cidden faydalı olabilir ama çok zor dil. Yine de araştırmak lazım gelişmişlik durumunu bende çok bilmiyorum.

Hocam şu an Türkiye'de mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse gelişmişlik çok fark etmez herhalde 😂Arapça öğrenmek cidden faydalı olabilir ama çok zor dil. Yine de araştırmak lazım gelişmişlik durumunu bende çok bilmiyorum.
Hocam gelişmişlik düzeyini araştırayım derken çölde bahtsız bedevi durumu olmasın. 😂

Ne yapacaksın çölde hocam, su yok sulak yok. Amerika'ya falan yerleş veya Avrupa'ya.
Senin anlattığın ülke Afganistan kardeşim.
Hocam gelişmişlik düzeyini araştırayım derken çölde bahtsız bedevi durumu olmasın. 😂
Sen çok komiksin. Biraz daha az komik ol.
Hocam o coğrafyadan petrol ve doğal gaz çıkıyor diye biliyorum. Doğru mudur?

Ben olsam İsveç'e yerleşirim, orada kız çok. Fas'ta erkek nüfus ve abaza bol. Yaşanmaz orada.

Sana bir şey söyleyeceğim hocam. Sen bırak Amerika'yı Avrupa'yı. Asıl hazine Singapur. Ayrıca coğrafi konum olarak İsveç çok kötü bir yerde. İlla İskandinav ülkesi olsun diyorsan Norveç'in konumu daha güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı