Fast TN panel monitör kullanım deneyimi

Kneeaxer

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün itibarıyla monitörü satın aldım. Fast TN panelden geçiş yaptım. Öncelikle renkler çok iyi, fakat problemler var.

Ürün 24,5 inç, 2K ve 300 Hz destekliyor.

Görüş açısı çok kötü; monitörün orta ve üst kısmı gayet parlak, fakat monitörün sağ, sol ve orta alt bölümü karanlık. Karanlık kısmına doğru odaklanınca düzeliyor; biraz yakınım monitöre, uzaklaşınca biraz düzeliyor. Ama eski monitörde kullanımım bu şekildeydi. Tüm ayarları denedim, aynı. IPS panellerde olağan bir durum mudur?

Monitörde sadece siyah ekranda belli olan 1 adet kırmızı renkli ufak bir nokta var. İade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok takıntılı biriyseniz iade edin IPS panel alın ben VA kullanıyorum memnunum fakat ghostıng sorunu var.

Eğer çok takıntılı biriyseniz iade edin IPS panel alın ben VA kullanıyorum memnunum fakat ghostıng sorunu var.
Konu içeriği eksik kalmış. Aoc 24.5" Q25G4SR modelini aldım bugün. IPS 2k, 24.5 inç. Yani biraz yakınım monitöre karşı, orta ve üst bölüm hariç sağ, sol ve alt kısımları oldukça karanlık. Sorunum bundan ibaret.

MSI'nın düşük bütçeli monitörlerinde giriş seviye paneller kullanılıyor diye biliyorum. Bende VA kullanıyorum ghosthing yok denecek kadar az.

Yani ghosting aşırı yok sonuçta var ama rahatsız etmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı