Fastboot modda telefon gözükmüyor

519478

Decapat
Telefonuma Custom ROM yükleyeceğim fakat bilgisayar telefonu fastboot moduna aldığım halde görmüyor. Waiting for any device yazısı çıkıyor. Ne yapabilirim?

Telefonuma Custom ROM yükleyeceğim fakat bilgisayar telefonu fastboot moduna aldığım halde görmüyor. Waiting for any device yazısı çıkıyor. Ne yapabilirim?

Önce fastboot kilidini kaldırmalısın.
Gelişmiş sistem ayarlarından OEM kilit açmayı aktif edip kilit açma kodunu yazmalısın.

Bootloader kilidi açık mı?

Kilit ile alakası yok. Fastboot driver yüklü mü?
USB 3 portunu mu kullanıyorsun? Cihaz modeli nedir?

Kilit ile alakası yok. Fastboot driver yüklü mü?
USB 3 portunu mu kullanıyorsun? Cihaz modeli nedir?
Fastboot driver bilgisayar da kurulu değilse yoktur. Ben hiç kurmadım. Cihaz modeli GM8. MIUI 11 custom room u yükleyecektim yapamadım. Bootlandir kilidi fln da açık. Böyle şeylerden pek anlamiom zaten.

Fastboot driver bilgisayar da kurulu değilse yoktur. Ben hiç kurmadım. Cihaz modeli GM8. MIUI 11 custom room u yükleyecektim yapamadım. Bootlandir kilidi fln da açık. Böyle şeylerden pek anlamiom zaten.

Buradaki sürücüleri yükleyin.

Birşey deil efendim

Önce Fastboot kilidini kaldırmalısın.
Gelişmiş sistem ayarlarından OEM kilit açmayı aktif edip kilit açma kodunu yazmalısın.

Bende Samsung Galaxy J8 var SM-J810M diye bir adı var bu telefonun nasıl acarım internetteki tüm yolları denedim olmuyor OEM kilidi USB hata ayıklama açtım yine olmadi Odin Bootloader modundayken görüyor ama TWRP yukleyemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…