Tamam o zaman. @cengover_ekin dediği gibi yanına suyu al, iç ondan.Damacan.
Hocam uyandıktan 3-4 saat sonra yemek yerim sonraki yemeği ise 6 saat sonra yiyorum. Sanırım yavaştan azaltmam lazım.Hem çok ciddi tuz tüketimine sebep olur, hem de ay çekirdeği trigliserit (yağ) açısından inanılmaz yüksektir. Abartılı tüketilmesi çok kolayca kan değerlerinizi bozup kilo almanıza, bünyeniz de yatkınsa damarlarınızda tıkanıklıklar başlamasına (ateroskleroz) sebep olabilir. Kesinlikle abartılmamalı. Günlük yağ ve kalori ihtiyacınızı aşmıyor, günün kalanında dengeli besleniyorsanız aynı büyüklükte riskten bahsedemem ama kesinlikle sağlıklı bir yeme alışkanlığı değil. İyice oturmadan bırakmaya çalışın.
Bir insanın çeşitli sağlık problemleri yaşayacağı kadar yiyebileceğini zaten sanmıyorum. Eğer yiyebiliyorsa o çekirdeği kıran çene değil, makinedır. 250G çekirdekten bir şey olmaz her gün yemediğin sürece.
Gerçekten ben de öyle sanmıştım. Sonra konuyu görünce konunun mizah kategorisine açıldığını sandım. Meğer konu ciddiymiş.Nedense işlemci çekirdeği sandım.![]()
Siyah olanların daha güzel tadı var.Hocam ben 1 kaseyi zor bitiriyorum 1 paketi nasıl yiyiyorsunuz? Evet, her şeyin fazlası zararlıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.