Fazla dert ve keder hangi sorunlara yol açar?

Hocam internetteki fotolara baktım da benimde sanırım saç derimde egzama var. Herhangi bir sıkıntı oluşturuyor mu?
Sürekli bir kaşıma isteği ve orta düzeyde bir saç dökülmesi yaşıyorum ben hocam.

Peki ne kadar sürmüştü yaptığınız stres yani ne zamandır stres yapıyordunuz?
Yaklaşık 3 senedir yaşadıklarım beni bayağı etkiledi ve şuan da aynı durum içerisindeyim hocam.

Vallahi hala daha sağlıklı bir vücudunuz var ise her ne olursa olsun stres yapmayın.
Ben yaklaşık 8 yıldır okul kaynaklı ağır kaygı, stres vb. oldum. Yaklaşık 1.5 yıldır vitiligo var yüzümde tam da sakal bölgesinde 70 yaşındaki dedeler gibi geziyorum ortalıkta (ruhsal yaşım zaten 70). Geçenlerde de yine bir cilt hastalığı çıkdı kurdeşen ya da gül hastalığı olması lazım. Ek olarak alerji, astım ve sinizüt de var, muhtemelen dahasıda vardır bir check-up yaptırmam lazım. Artık sonucu ne olursa olsun okula gitmiyeceğim çünkü gidersem 20'li yaşlara gelmeden ölme ihtimalim yüksek gibi duruyor. (aslında işime de gelir. ) Yani size önerim stres yaptığınızınız şey her neyse vazgeçin hasta olduktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı