itsAtaken
Kilopat
Arkadaşlar önceki konudan da görebileceğiniz gibi Sagitta Raidmax kasam var. Yan camında bir adet fan var, bunu çıkardım yıllardır açık kullanıyorum. Şu havalarda işlemci 50 derece görmüyor oyunlarda, ekran kartı 45'i geçtiğini görmedim. Şimdi benim arkada ve önde de birer tane fan var. Bunların şu an bana hiçbir faydası yok. Zaten işlemci kendi fanıyla, ekran kartı kendi fanıyla soğutuyor. Ee bir de yan taraf açık, içeride bir hava akışı yok. Gerek olmadığını düşünüyorum sanki. Eğer bunları çıkartsam, güçten yararlanabilir miyiz?
Yani kalan gücü donanıma aktarabilir miyiz? Gerçi bunlar hiç yakmıyor biliyorum ama, sesten de kaçabilirim böylece.
Geldik uygulamaya fakat öndeki fana elektrik götüren kablo, yaklaşık 5 kabloyla beraber geliyor. Bunlar reset tuşu, power tuşu ve bir kaç ledler. Fan da içeride bir yerde hangi kablo olduğunu bulamıyorum. Fan kablosunu bulsam, sonra kessem, elektrik bandıyla ucunu sarsam iç hallolur mu? Aynısını da arkadakine yapsam? Yoksa hiç bulaşmasam mı biraz ses biraz güçten ne olacak ki mi dersiniz?
Geldik uygulamaya fakat öndeki fana elektrik götüren kablo, yaklaşık 5 kabloyla beraber geliyor. Bunlar reset tuşu, power tuşu ve bir kaç ledler. Fan da içeride bir yerde hangi kablo olduğunu bulamıyorum. Fan kablosunu bulsam, sonra kessem, elektrik bandıyla ucunu sarsam iç hallolur mu? Aynısını da arkadakine yapsam? Yoksa hiç bulaşmasam mı biraz ses biraz güçten ne olacak ki mi dersiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: