Fazla kiloyu gizlemek için giyim önerisi

Evet hocam bazı tişörtlerimi öyle yapacağım. Tam popo hizasında kestireceğim o zaman biraz daha iyi oluyor. Şu anda pantolon giyemem maalesef vücut yapım anormal olduğu için pantolonların çoğu olmuyor her bedenden denedim. Yaza kadar istediğim kiloya ulaşmayı düşünüyorum.

Hocam baldır kısmınız geniş mi yani popo kısmınız ve baldır kısmınız geniş olduğu için mi kendinize yakıştırmıyorsunuz? Çünkü bazı old money oversize pantalonlar gerçekten kötü gösteriyor öyle olunca ona göre kalıp önereyim size.

Hocam baldır kısmınız geniş mi yani popo kısmınız ve baldır kısmınız geniş olduğu için mi kendinize yakıştırmıyorsunuz? Çünkü bazı old money oversize pantalonlar gerçekten kötü gösteriyor öyle olunca ona göre kalıp önereyim size.

Hocan popo kısmı geniş olduğu için eşofmanım kötü duruyor. Mesela şöyle şortumu giyince popom normal duruyor bir sıkıntı yok. Ancak eşofmanı giyindiğimde popom daha büyük duruyor. Popo kısmını büyük göstermeyen eşofman var mı acaba ondan alayım.

Hocan popo kısmı geniş olduğu için eşofmanım kötü duruyor. Mesela şöyle şortumu giyince popom normal duruyor bir sıkıntı yok. Ancak eşofmanı giyindiğimde popom daha büyük duruyor. Popo kısmını büyük göstermeyen eşofman var mı acaba ondan alayım.

Hocam şöyle diyeyim regular fit ve joggerlara bakabilirsiniz. Regular fit gayet güzel oluyor pantalonda kaç beden giyiyorsunuz?

Hocam şöyle diyeyim regular fit ve joggerlara bakabilirsiniz. Regular fit gayet güzel oluyor pantalonda kaç beden giyiyorsunuz?

Hocam şu an bir kot pantolonum var W36 L32 tam oluyor bana. Şu an pantolon pek fazla giyinmek istemiyorum eşofman daha iyi.

Hocam şu an bir kot pantolonum var W36 L32 tam oluyor bana. Şu an pantolon pek fazla giyinmek istemiyorum eşofman daha iyi.

Hocam eşofman istiyorsanız bir Pull and Bear veya Bershka'ya giderek giyerek test edin en iyisi oradan olacaktır. Hatta üzerinize yakıştırdığınız ürünün ismini alın internetten ölçülerine bakın bir daha onun gibi alırsınız.

Hocam eşofman istiyorsanız bir Pull and Bear veya Bershka'ya giderek giyerek test edin en iyisi oradan olacaktır. Hatta üzerinize yakıştırdığınız ürünün ismini alın internetten ölçülerine bakın bir daha onun gibi alırsınız.

Anladım hocam teşekkürler. Normalde LC Waikiki veya DeFacto'dan alıyordum ancak onlarda pek istediğim gibi çıkmıyor bir tonda para veriyorum. Fiyatları çok pahalı değilse oralardan bakarım. Kilo verirken kişisel bakımımada özen göstermeye başladığım için cebimi yakıyor biraz.

Anladım hocam teşekkürler. Normalde LC Waikiki veya DeFacto'dan alıyordum ancak onlarda pek istediğim gibi çıkmıyor bir tonda para veriyorum. Fiyatları çok pahalı değilse oralardan bakarım. Kilo verirken kişisel bakımımada özen göstermeye başladığım için cebimi yakıyor biraz.

Fiyatlar aşağı yukarı aynı oluyor hocam zaten. Marka takıntınız da yok gibi o yüzden üzerinizde güzel gözüken her yerden giyinebilirsiniz. Umarım hedefinize ulaşırsınız.

Hocam konu dışı olacak ama nasıl bu kadar kilo aldınız benim de böyle dönemlerim oldu çünkü.

Hocam şöyle ki, evde bilgisayar bağımlılığım ve hiç kimseyle konuşamama sorunlarım yüzünden yemeğe yumuldum. Benim kilom normaldi aslında. Bir anda 10 kiloya yakın aldım şu anda vücudumun her yerinde çatlaklar var. Her gün en az 2 paket çikolata 1 paket cips bardak bardak kola içerek şiştim maalesef. İstisnasız her gün 1 paket cips tüketiyordum. Sonra bir anda şekeri komple kestim 1 ayda 86.5 kilodan 82 kiloya indim, şu anki hedefim karne gününe 78 kiloya kadar inmek. Ayrıca bu kiloya en çok asosyalliğim sebep oldu. Sadece evde oturup yiyip içiyordum. Artık asosyalliğimi yenmek için yarım saatte olsa dışarı çıkıp cipsi kolayı komple kesiyorum. Arada bir sadece bir paket çikolata yiyorum kendimi dengelemeye çalışıyorum. Fast food ve abur cuburlar sizin en büyük düşmanınızdır sözü gerçekten doğru. Siz siz olun benim gibi olmayın. İnsan içine çıkmaya dahi utanır hale geldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı