Fazla oyun oynamak sisteme hasar verir mi?

cagtay59

Picopat
Daha fazla  
Ben laptop kullanıcısıyım ve oyun oynamayı çok seven birisiyim. Aralıklarla oyun oynuyorum yani her gün toplamda 5 saat laptopta oyun oynuyorum. Ama daha fazla da oynamak istiyorum ama bilgisayar zarar görmesin diye fazla oynamıyorum, oyun oynarken bilgisayar ısındığından acaba böyle bir şey var mı çok oyun oynarsam bilgisayar zarar görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayatımda gördüğüm en komik şey dediğiniz.

1738366607799.jpeg

Size şöyle bi cevap vereyim.

Ben laptop kullanıcısıyım ve oyun oynamayı çok seven birisiyim. Aralıklarla oyun oynuyorum yani her gün toplamda 5 saat laptopta oyun oynuyorum. Ama daha fazla da oynamak istiyorum ama bilgisayar zarar görmesin diye fazla oynamıyorum, oyun oynarken bilgisayar ısındığından acaba böyle bir şey var mı çok oyun oynarsam bilgisayar zarar görür mü?
Hayır herhangi bir zarar olmaz. Bunun için tasarlanmış zaten. Bol bol oynayın.

Sanmiyorum.

Bir şey olmaz ne olacak zaten ona göre soğutuluyo ama yine de sen bilgisayarını dinlendir ne olur ne olmaz.

Yeterince soğutma varsa bir şey olmaz.

Bakım yapılınca ekran kartı 70 dereceyi işlemci de 85 dereceyi geçmiyor ama 1 buçuk ay sonra ekran kartı 90 derecelerr işlemci de 88 derecelere dayanoyo

Laptop soğutucusu kullan uzun süre 90 derece zarar verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı