Fazla pahalı olmayan ekran kartı ve işlemci

Gürhan Gökçe

Hectopat
Daha fazla  
Fazla bütçesi olmayan giriş bir erkan kartı ve ekran kartına uygun güzel bir işlemci verirseniz teşekkürler. Şu anki sistemim:

RAM:3.25
İşlemci: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ 2.90 GHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 8510(2GB sanırım)

[Not] RAM'im az olduğunu biliyorum 8 GB (2x4) RAM önerileri söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM için anakartına uygun MHz ve DDR tipinde bi RAM alman gerekli. Anakartının modelini belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kardeşim anakartın eski bir anakart ve DDR2 800 MHz RAM bellek tipini desteklemektedir ve maksimum 8 GB RAM destekler yani toplamda 8 GB üstü RAM bulunduramazsın ki sana 8 GB RAM yeterlidir.
Verdiğim linklerin ilki sana önereceğim RAM, linklerden ikincisi ise senin anakartın ve özellikleri. Lütfen verdiğim linke bakıp anakartının benim gösterdiğim ile aynı olup olmadığını kontrol et.
Önerdiğim RAM : 4 Gb Ddr2 800mhz Ram Amd Işlemcilere özel GittiGidiyor'da 286800116
ANAKARTIN : SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+/AM2 AMD 780G Micro ATX AMD Motherboard-Newegg.com

Kardeşim anakartın eski bir anakart ve ddr2 800Mhz ram bellek tipini desteklemektedir, ve maksimum 8 GB ram destekler yani toplamda 8 GB üstü ram bulunduramazsın ki sana 8 GB ram yeterlidir.
verdiğim linklerin ilki sana önereceğim ram, linklerden ikincisi ise senin anakartın ve özellikleri. lütfen verdiğim linke bakıp anakartının benim gösterdiğim ile aynı olup olmadığını kontrol et.
Önerdiğim ram : 4 Gb Ddr2 800mhz Ram Amd Işlemcilere özel GittiGidiyor'da 286800116
ANAKARTIN : SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+/AM2 AMD 780G Micro ATX AMD Motherboard-Newegg.com
Hocam bu RAM'den x2 alacam değil mi? 8GB olur. Bir de ekran kartıyla işlemci önerir misin? Rust ve CS:GO oynayacağım da FPS düşük olmasın istiyorum.

Benim gösterdiğim RAM'den bir tane alacaksın sendeki ile birlikte 8 GB edecek zaten. Fazlasını anakartın desteklemiyor. Sadece RAM konusunda yardım edebilirim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı