Fazla yağlı baldırdan nasıl kurtulunur?

Makaleler
1
Yer
Tahiti İsland
Daha fazla  
İyi Sosyaller. 185 cm boya ve 70 kiloya sahibim ama nedense baldirlarim cok kalin bir turlu incelmiyor ve ben bu durumdan aşırı rahatsizim. Ne yapmam gerekiyor? Ne onerirsiniz? Vücut yağım %20.

Iyide hocam daha ne kadar kilo vereyim 60 kilomu olayim.

185 boyda 70 kiloda yağ oranı 20 olamaz yanlış ölçmüşsündür sitelere çok güvenme. Aldığın ölçülerin birçok etkeni var mesela atıyorum belin genetik kalındır ama yağ çok yoktur uygulama onu hesaba katamayacağına göre gider sana 25 der. Sağlık ocağında tahlil ver.

Iyide hocam daha ne kadar kilo vereyim 60 kilomu olayim.
Kalfların genetik kalın olabilir. Bölgesel yağ yakamazsın senin genetiğini bilemem ben.

185 boyda 70 kiloda yağ oranı 20 olamaz yanlış ölçmüşsündür sitelere çok güvenme. Aldığın ölçülerin birçok etkeni var mesela atıyorum belin genetik kalındır ama yağ çok yoktur uygulama onu hesaba katamayacağına göre gider sana 25 der. Sağlık ocağında tahlil ver.

Kalfların genetik kalın olabilir. Bölgesel yağ yakamazsın senin genetiğini bilemem ben.

Hocam haklisiniz ama ben yag oranini en yakin saglik ocaginda olcturdum onlarmi yanlış olctu bilmiyorum fitness yerindede 21 cikti.

İyi Sosyaller. 185 cm boya ve 70 kiloya sahibim ama nedense baldirlarim cok kalin bir turlu incelmiyor ve ben bu durumdan aşırı rahatsizim. Ne yapmam gerekiyor? Ne onerirsiniz? Vücut yağım %20.
Direkt spora başla hocam, özellikle bacak günlerine biraz daha yoğunluk verebilirsin yaparken de. En azından kas oranın artar, daha sıkı durur. Gün içinde su tüketimine de dikkat et. Metabolizmanın düzenlenmesine ve yağ yakımına katkısı olur. Düşük yağlı, yüksek lifli ve protein açısından zengin gıdalar tüket.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı