Fazla yemek yiyip kilo almamak

Kilo almıyorum diye hunharca yemek yersen bu sefer de sağlığından olursun. Hayatın boyunca aynı metabolizmada kalmayacaksın. Bir diyetisyene başvurmak en sağlıklısı. Bu arada yağ yakmak için spor yapmak ile kas kütlesini arttırmak için yapılan spor arasında fark olduğunu düşünüyorum.

3 adet tavuk döneri art arda yiyebiliyorum desem.

Spor zayıflatır ama.
Spor zayıflatır mı? Bu konulara uzak olduğunuz bariz, kas kütlesini arttırarak kila kazanabilirsiniz.
Kilo almıyorum diye hunharca yemek yersen bu sefer de sağlığından olursun. Hayatın boyunca aynı metabolizmada kalmayacaksın. Bir diyetisyene başvurmak en sağlıklısı. Bu arada yağ yakmak için spor yapmak ile kas kütlesini arttırmak için yapılan spor arasında fark olduğunu düşünüyorum.
Zaten de öyle 👍🏻

Aşırı veya fazla değil ama kararının bir tık üstünü yiyebiliyorum. Çok kolay kilo alıp, çok kolay kilo veren biriyim. Bugüne kadar göbeğim çıkmadı ve hiç de şişman bir görüntüm olmadı. Sana yaptıklarımı anlatayım:

• Aktif bir işim var. Günde 10 saatten fazla ayakta kalıyorum, yürüyorum, aktif olarak uzuvlarımı hareket ettiriyorum ve özellikle yazın sıvı kaybım çok oluyor.
  • Düzenli spor yapıyorum. Salona gidemezsem bile evde temel hareketler ile çalışırım.
  • Oturduğum yerde çok sabit kalmam. Sürekli hareket içinde olurum.
İhtiyacının bir tık altında kalori alırsan, hareketli olursan, yediğini yakarsan kilo milo almazsın. Kilonu korursun ya da yavaş yavaş zayıflarsın.

Aynı sorun bende de var. Ben birkaç farklı doktora da gitmeme rağmen herhangi bir sorunum gözükmedi. Bu karantina günlerinde çok fazla yemek yiyorum, abur cubur falanda yiyorum ama kilo alamıyorum.

Tiroid bezinin hızlı çalışması sonucu oluşan bir durum. Ne kadar yesende tiroid bezin hızlı çalıştığı için yaşına ve boyuna göre olan kilonun üstüne çıkamayacaksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı