FC 25 alınır mı?

NxFrake

Centipat
Daha fazla  
Sadece kariyer modu için almayı düşünüyorum. Kariyer modunda devre arasında bomboş sahanın gözüküp donması gibi hatalar duymuştum. Sizce sadece kariyer modu için Epic'ten 500TL'ye alınır mı? Yoksa FC 26 beklenmeli mi?

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Peki eğer kariyer modu oynamışsanız, bahsettiğim hataları yaşadınız mı hiç?

Olmadı indirim zamanı alırım xD.

Ben takriben 100 saat kariyer 300 saat UT oynadım öyle bir sorunla karşılaşmadım ama bazen ufak buglar oluyor tabii EA'nın eşekliği.

Ben takriben 100 saat kariyer 300 saat UT oynadım öyle bir sorunla karşılaşmadım ama bazen ufak buglar oluyor tabii EA'nın eşekliği.
anladım çok teşekkür ederim

Ben olsam FC 26'yı beklerdim. Türkçe spiker olacak ve oynanış bayağı iyileştirildi.
Evet bunu bende düşünmüştüm.Ama fc26 yı hemen alamayacağım maalesef.Alabileceğim bir fiyata düşmesi için baya zaman geçmesi gerekiyor.Ondan ötürü 25 i alacağım.Eğer Fc 26 da (Artık 6 ay falan sonra ne zaman olur bilemem tabiki ) Fc 25 in şu an ki indirimi gibi bir indirime düşerse ancak o zaman alabilirim.O zamana kadar Fc 25 kariyer.
Fikriniz için çok teşekkür ederim.

anladım çok teşekkür ederim

Evet bunu bende düşünmüştüm.Ama fc26 yı hemen alamayacağım maalesef.Alabileceğim bir fiyata düşmesi için baya zaman geçmesi gerekiyor.Ondan ötürü 25 i alacağım.Eğer Fc 26 da (Artık 6 ay falan sonra ne zaman olur bilemem tabiki ) Fc 25 in şu an ki indirimi gibi bir indirime düşerse ancak o zaman alabilirim.O zamana kadar Fc 25 kariyer.
Fikriniz için çok teşekkür ederim.
Hocam ben yerinizde olsam FC 26 paylaşımlı hesap alırdım. Son karar sizin tabii.

Kusura bakmayın paylaşımlı hesap tam olarak nasıl oluyor.
İtemsatış gibi sitelerde ucuza satılan paylaşımlı hesaplar. UT oynamanız şansa bağlı ama sadece kariyer oynuyorsanız alın hocam. FC 24 hesap almıştım, o zamanlar 90 liraydı. Şimdi de çok pahalı değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı