FC 25 DirectX hatası nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan gaven
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.093

gaven

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller, FC 25'te 2 gündür saçma sapan bir hata alıyorum. Ekran kartım son sürüm güncel. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-17_205719649.png
    resim_2024-10-17_205719649.png
    54,2 KB · Görüntüleme: 124
Hayır ama orada var mı ekran kartı driverı.

Hocam aynı hata ile karşılaşmaktayım 2 gündür bakmadığım site kalmadı ekran kartı driverlarını sildim tekrar indirdim yine olmadı sen bulabildin mi?

Hayır ama orada var mı ekran kartı driverı
Hocam aynı hata ile karşılaşmaktayım 2 gündür bakmadığım site kalmadı ekran kartı driverlarını sildim tekrar indirdim yine olmadı sen bulabildin mi

Son düzenleme:
Victus laptop kullananlar için sorunun çözümünü açıklıyorum :
OMEN GAMİNG HUB'a girin
Soldaki menüden Graphics Switchere girin.
Select a GPU Mode kısmı çıkacak ve sizde muhtemelen hybrid kısmında olacak onu Discrete kısmına çekip biligisayarınızı yeniden başlatın.
(Aynı sorun bende de oluyodu sebebi çift ekran kartı olduğu için ikisini de kullanıyor ondan yapıyor alt tablarda falan sıkıntı oluyordu. Ama bu işlem muhtemelen sorununuzu çözecektir. Diğer marka laptop kullanıcılarının da gaming hub uygulamasında benzer bir menü olduğunu sanıyorum)

Victus laptop kullananlar için sorunun çözümünü açıklıyorum :
OMEN GAMİNG HUB'a girin
Soldaki menüden Graphics Switchere girin.
Select a GPU Mode kısmı çıkacak ve sizde muhtemelen hybrid kısmında olacak onu Discrete kısmına çekip biligisayarınızı yeniden başlatın.
(Aynı sorun bende de oluyodu sebebi çift ekran kartı olduğu için ikisini de kullanıyor ondan yapıyor alt tablarda falan sıkıntı oluyordu. Ama bu işlem muhtemelen sorununuzu çözecektir. Diğer marka laptop kullanıcılarının da gaming hub uygulamasında benzer bir menü olduğunu sanıyorum)
Hocam gerçekten çok çok teşekkür ederim sonunda vazgeçmiştim sayende oldu artık çok basit bir hataymış ama deli etti gerçekten saol varol

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı