Merhaba, önceki sene FIFA 23 hesapları bu sene EA FC 24 çıkınca silinmişti. O durum sadece EA FC geçiş olduğu için mi geçerli? Yoksa senelik değişen bir durum mu?
Mobil için diyorum.Sıfırlanma? Sıfırlanma yok FIFA23'te.
Sadece FC24 başka bir oyun olduğu için baştan başlıyorsun.
Crysis2 ve Crysis3'ün farklı olması gibi.
Farklı görevler, farklı oyun.
Mobil için diyorum.
23'ten 24'e geçince her şey silindi. Fakat FIFA'dan FC'ye geçiş olduğu içindir diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle 25'e geçince de silerler çünkü yeni kartlar, yeni ratingler vesaire oluyor ve eskileri aktarmaları biraz zor. Benim de ne güzel hesabım vardı ama her şey gitti. Şu an da pek oynamıyorum artık. Hesap silinmiyor ama içinde ne varsa ya yeni oyundaki ögelere dönüştürüyorlar ya da değeri kadar Coins falan veriyorlar.
Bu arada @mertkrdmr'in yazdığına ek FC 25'e geçince kadrolar silinmedi. Bence FIFA Mobile'dan FC'ye geçişe mahsus bir olayı o.
Ben senelerdir oynuyorum. Her sene sıfırlanıyor kadrolar. PC ve PlayStation versiyonuyla beraber değil ama. Çok bağımsız bir şekilde bir anda sıfırlıyorlar. Bu sene çok zaman geçti ama 2025'te yapacaklarını duyurdular. Yüksek ihtimal şu anki "winter wonders" etkinliği bitince sıfırlanır. 32-33 gün falan var sanırım bitmesine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.