FC Mobile 2025 geldiğinde 2024 hesapları sıfırlanıyor mu?

23'den 24'e geçince her şey silindi. Fakat FIFA'dan FC'ye geçiş olduğu içindir diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle 25'e geçince de silerler çünkü yeni kartlar, yeni ratingler vesaire oluyor ve eskileri aktarmaları biraz zor. Benim de ne güzel hesabım vardı ama her şey gitti. Şuan da pek oynamıyorum artık. Hesap silinmiyor ama içinde ne varsa ya yeni oyundaki ögelere dönüştürüyorlar ya da değeri kadar coins falan veriyorlar.

23'ten 24'e geçince her şey silindi. Fakat FIFA'dan FC'ye geçiş olduğu içindir diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle 25'e geçince de silerler çünkü yeni kartlar, yeni ratingler vesaire oluyor ve eskileri aktarmaları biraz zor. Benim de ne güzel hesabım vardı ama her şey gitti. Şu an da pek oynamıyorum artık. Hesap silinmiyor ama içinde ne varsa ya yeni oyundaki ögelere dönüştürüyorlar ya da değeri kadar Coins falan veriyorlar.

Çok saçma ya niye hesap siliyonuz EA ya.

Bu arada @mertkrdmr'in yazdığına ek FC 25'e geçince kadrolar silinmedi. Bence FIFA Mobile'dan FC'ye geçişe mahsus bir olayı o.

EA Sports fc™ Mobile'ın mevcut sezonunun 2024'te sıfırlanmayacağını duyururuz. Bu karar ile takım kurma hedeflerinizi 2025'e kadar sürdürebilecek, takım gen'inizi yükseltebilecek ve kurmak için verdiğiniz tüm emekleri koruyabileceksiniz!

Böyle bir açıklama yapmışlar hocam bakalım ne yapacaklar 2025 başında mı silerler eylül de mi?

Ben senelerdir oynuyorum. Her sene sıfırlanıyor kadrolar. PC ve PlayStation versiyonuyla beraber değil ama. Çok bağımsız bir şekilde bir anda sıfırlıyorlar. Bu sene çok zaman geçti ama 2025'te yapacaklarını duyurdular. Yüksek ihtimal şu anki "Winter Wonders" etkinliği bitince sıfırlanır. 32-33 gün falan var sanırım bitmesine.

Ben senelerdir oynuyorum. Her sene sıfırlanıyor kadrolar. PC ve PlayStation versiyonuyla beraber değil ama. Çok bağımsız bir şekilde bir anda sıfırlıyorlar. Bu sene çok zaman geçti ama 2025'te yapacaklarını duyurdular. Yüksek ihtimal şu anki "winter wonders" etkinliği bitince sıfırlanır. 32-33 gün falan var sanırım bitmesine.

Sıfırlarlarsa bırakırım yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı