Aerynix
Picopat
Daha fazla
Merhaba FIFA'da forma hareket etmiyor böyle sabit sallansa falan güzel olur hiç gözüme hitap etmiyor ayarları değiştirmiştim nasıl yapıldığını bilen var mı?
Yok kral onu demiyorum hareket etsin yani sallansin forma düz degil şorttaOyuncu kariyeri bölümünde forma kalıbı kısmında içine sokulmuş ya da dışarıda gibi seçecekler vardı. Bol ya da dar gibi seçenekler de olması lazım.
Yok kral onu demiyorum hareket etsin yani sallansin forma düz degil şortta.
Videolarda sıkça karşıma çıkıyor mümkün ama nasıl yapılıyor hiç bir yerde bulamadımOnu ayarlamak maalesef mümkün değil.
Videolarda sıkça karşıma çıkıyor mümkün ama nasıl yapılıyor hiçbir yerde bulamadım.
Yok mod değil ilk yukledigimde vardı ama kasma yüzünden ayarları değiştirmistim nasıl bişey olduğuna bakmak isterseniz YouTube fc24 kit mod yaz yabancı bir sayfa takımları tanıtırken varAllah Allah daha önce hiç görmedim, varsa da mod falandır muhtemelen.
Bulursam aticamYok mod değil ilk yukledigimde vardı ama kasma yüzünden ayarları değiştirmistim nasıl bişey olduğuna bakmak isterseniz YouTube fc24 kit mod yaz yabancı bir sayfa takımları tanıtırken var
Allah Allah daha önce hiç görmedim, varsa da mod falandır muhtemelen.
Yok mod değil ilk yukledigimde vardı ama kasma yüzünden ayarları değiştirmistim nasıl bişey olduğuna bakmak isterseniz YouTube fc24 kit mod yaz yabancı bir sayfa takımları tanıtırken var
Bulursam aticam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.