FC24 hareketli forma nasıl yapılır?

Aerynix

Picopat
Daha fazla  
Merhaba FIFA'da forma hareket etmiyor böyle sabit sallansa falan güzel olur hiç gözüme hitap etmiyor ayarları değiştirmiştim nasıl yapıldığını bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-02 225612.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-02 225612.png
    300,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba FIFA'da forma hareket etmiyor böyle sabit sallansa falan güzel olur hiç gözüme hitap etmiyor ayarları değiştirmiştim nasıl yapıldığını bilen var mı?

Oyuncu kariyeri bölümünde forma kalıbı kısmında içine sokulmuş ya da dışarıda gibi seçecekler vardı. Bol ya da dar gibi seçenekler de olması lazım.

Allah Allah daha önce hiç görmedim, varsa da mod falandır muhtemelen.
Yok mod değil ilk yukledigimde vardı ama kasma yüzünden ayarları değiştirmistim nasıl bişey olduğuna bakmak isterseniz YouTube fc24 kit mod yaz yabancı bir sayfa takımları tanıtırken var

Yok mod değil ilk yukledigimde vardı ama kasma yüzünden ayarları değiştirmistim nasıl bişey olduğuna bakmak isterseniz YouTube fc24 kit mod yaz yabancı bir sayfa takımları tanıtırken var
Bulursam aticam

Allah Allah daha önce hiç görmedim, varsa da mod falandır muhtemelen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulursam aticam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EA FC 24 için forma yamasıymış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı