FC25 için PS5 mi PC mi?

Hocam haklısın elbette bunlar 30 fps konusu ile kıyaslanamayacak daha büyük sorunlar. Ama PS5’te oyunun özellikle menülerde 30 fps çalışması can sıkıcı. EA nasıl oluyor da düzgün optimize edemiyor anlamıyorum. Sony yerinde olsam “benim konsoluma düzgün oyun yap” diye tepki gösterirdim 😂 Neyse yine PS5’ten devam edelim bu sene. Şu EA artık bazı toksiklikleri çözse güzel olacak. Mesela 2-0 geridesin. 2-2 yapıyorsun ve adam maçtan çıkıyor. O yenik sayılıyor ama sen berabere kalmış oluyorsun. Anlamsız şekilde toksikliği besliyorlar
EA gerçekten berbat bir şirket ve oyun da hiç de öyle ahım şahım bir oyun değil. Sırf piyasada başka oyun yok diye iyice saldılar, ben hep yıllardır FIFA'cıyım ama gerçekler tamamen bu yani. Şu an adam akıllı kaliteli farklı bir futbol oyunu olsa anında geçerdim.

PC'de özellikle ilk çıkışta teknik problemler daha fazla olacaktır. PS5 daha stabil daha konforlu bir deneyim sunar. Yeni nesil bir konsolunuz varsa FIFA NBA gibi oyunları her zaman konsoldan alınması taraftarıyım ben ekstra mod falan kullanmıyorsanız.

Hocam önemli olduğundan söylemiyorum ama oyun içinde fps olayını fark edebiliyorum ben şu anda 144'ten 60'a geçtiğim için. Ama sürekli 60'ta oynayanlar için çok bir şey ifade etmiyor olacaktır. Ki zaten FC25 ilk çıktığında sürekli donmalar olacaktır PC tarafında.
Siz PS5 üzerinden mi sipariş verdiniz FC'yi ?
aynı durum bende de var 25.000+2.800 heba oldu sırf FC25 için. PS5 pişmanlığım şu sıralar

aynı durum bende de var 25.000+2.800 heba oldu sırf FC25 için. PS5 pişmanlığım şu sıralar
Ben de oyunu PS5’e aldım. Menüler geçen yıl gibi. Sanki çok eski bir bilgisayarda yeni oyun oynuyormuşcasına kasıyor. İnsanın eli ağrıyor KKG vs yaparken. Geçen yıl bir dönem masaüstü PC’de oynamıştım bütün oyun çok akıcıydı. Hile vs endişesi olmasa hemen PC’ye geçeceğim

Ben de oyunu PS5’e aldım. Menüler geçen yıl gibi. Sanki çok eski bir bilgisayarda yeni oyun oynuyormuşcasına kasıyor. İnsanın eli ağrıyor KKG vs yaparken. Geçen yıl bir dönem masaüstü PC’de oynamıştım bütün oyun çok akıcıydı. Hile vs endişesi olmasa hemen PC’ye geçeceğim
Deli gibi hile var PC'de. PS5'ten oynuyorum bende, menüler hiç takılmıyor bende belirli ayarlar yapmanız lazım.

Hocam 60 FPS'e gözüm alıştı şu anda pek farklı gelmiyor. Sadece TV büyük olduğu için oturma pozisyonumu ayarlayamadım :) PC'deki hilecilerden sonra gönül rahatlığıyla oynamak ilaç gibi geldi. Arkadaş grubumuz var oyun başında coin kasmak için genelde draft oynanır. Hileciler de bunu yapar sürekli kazanarak coin kasarlar. Arkadaşlarım henüz oyunun başında draftta hilecilerle karşılaştı. O yüzden performans istiyorsan PC gönül rahatlığıyla oynamak istiyorsan PS

Deli gibi hile var PC'de. PS5'ten oynuyorum bende, menüler hiç takılmıyor bende belirli ayarlar yapmanız lazım.

PS ayarı mı yoksa oyun ayarı mı hocam?

Hocam 60 FPS'e gözüm alıştı şu anda pek farklı gelmiyor. Sadece TV büyük olduğu için oturma pozisyonumu ayarlayamadım :) PC'deki hilecilerden sonra gönül rahatlığıyla oynamak ilaç gibi geldi. Arkadaş grubumuz var oyun başında coin kasmak için genelde draft oynanır. Hileciler de bunu yapar sürekli kazanarak coin kasarlar. Arkadaşlarım henüz oyunun başında draftta hilecilerle karşılaştı. O yüzden performans istiyorsan PC gönül rahatlığıyla oynamak istiyorsan PS

PS ayarı mı yoksa oyun ayarı mı hocam?
PS ayarı hocam. Neler yaptınız optimize çalışması için? Yıllardır ultimate modunu oynarım PS üzerinde. Ama geçen yıl ve bu yıl özellikle menüler çok sorunlu gibi. KKG’leri mobil uygulamadan yapıyorum sırf bu yüzden

Kesinlikle PS5 tavsiye ediyorum, hem genellikle daha bugsız oluyor, hemde hileci olmuyor. Üstelik Fıfa serileri klavyeye çok yatkın bir oyun değil oyuncuları 360 derece kontrol etmek önemli o yüzden kesinlikle Joystick deneyimi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı