Denedin mi kanka çalışıyor mu bide virüs falan yok demi ya gol yemeyelim ?![]()
F.E.A.R. 3 Türkçe Yama
F.E.A.R. 3, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Ücretsiz yama var![]()
Denedin mi kanka çalışıyor mu bide virüs falan yok demi ya gol yemeyelim ?![]()
F.E.A.R. 3 Türkçe Yama
F.E.A.R. 3, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Ücretsiz yama var![]()
Parayla satın aldığın şeyde neden virüs ararsın? Virüs falan yok direkt yama kuruldu oynaylandı.Denedin mi kanka çalışıyor mu bide virüs falan yok demi ya gol yemeyelim?
Yok kanka yukarıdaki free versiyon için konuşuyorumParayla satın aldığın şeyde neden virüs ararsın? Virüs falan yok direkt yama kuruldu oynaylandı.
Anonymous Çeviri'de çalışmayan veya virüslü bir yama yok.Denedin mi kanka çalışıyor mu bide virüs falan yok demi ya gol yemeyelim ?
FEAR 3 TÜRKÇE YAMA burada da var. (ücretsiz)
Anonymous yaması ücretsiz.Hocam yama düzgün çalışıyor değil mi, anonymus ekibini biliyorum TR yamalarda bayağı görmüştüm ama genelde paralı çevirilerini görüyordum, sıkıntı yok değil mi çeviride.
Anonymous yaması ücretsiz.
Anonymous yaması ücretsiz.
Discord sunucusundan yardım alabilirsiniz.Deniyorum hocam 3 oyun içinde inşallah işe yarar.
Hocam bütün oyunlara kurmayı denedim yamayı ama ilk oyun ve extraction point DLC'sine yükleyebildim sadece, yine ilk oyunun DLC'si perseus mandate, 2. oyun ve 3. oyuna kuramadım Türkçe yama. Konu 3. oyun özelinde açık ama kuramadım sorayım dedim, yardımınızı bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.