Fear The Walking Dead izlenir mi?

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
TWD'nin bitmesine bir 10 bölüm falan kaldı. O da sırf bu kadar izledim bari bitireyim kafasında izliyorum.
Bu bitince Spin Off'lara bakacağım çıkış yılına göre. Spin Off'lar kısa zaten hepsi 6 bölüm ama FTWD bayağı uzun.
Diziden sıkılmış biri için saracak bir evren mi yoksa değmez mi?

Ben de S9'un ortalarındayım ve sadece bitirmek için izliyorum. İzleyenlerin görüşüne göre o kadar da izlenmesi gereken bir şey değil evreni çok seviyorsan izlersin ki sevmiyor gibisin. Zaten TWD mantığı hep aynı uzatılmış 11 sezondan sonra bir de 8 sezon fazla izlemek iyi olmaz.

Ftwd yi bitirdim TWD'yi de bitirdim.
Ftwdnin bir sezonu çok sıkıcı denizde geçiyor resmen ama onun dışına sonlara doğru çok sarıyor morgan falan var ben sıkılmadan izledim.

Ben de S9'un ortalarındayım ve sadece bitirmek için izliyorum. İzleyenlerin görüşüne göre o kadar da izlenmesi gereken bir şey değil evreni çok seviyorsan izlersin ki sevmiyor gibisin. Zaten TWD mantığı hep aynı uzatılmış 11 sezondan sonra bir de 8 sezon fazla izlemek iyi olmaz.

Evrenini seviyorum onda sorun yok. Rick gittikten sonra sıkıcılaştı ve Alfa biraz kurtarmıştı. Rick'ten sonra bakarsan ortalama 1,5 sezonluk bölüm bomboş geçti. Şu an savaşacakları bir grup daha var o kurtarır belki biraz daha.

Evrenini seviyorum onda sorun yok. Rick gittikten sonra sıkıcılaştı ve Alfa biraz kurtarmıştı. Rick'ten sonra bakarsan ortalama 1,5 sezonluk bölüm bomboş geçti. Şu an savaşacakları bir grup daha var o kurtarır belki biraz daha.

Evreni zaten güzel hazırlanmış ama böyle 11 sezon boyunca birbirini tekrar eden olaylar (villain gelir, villain ölür, sürü gelir, villain gelir) olunca ben senin yerinde olsam ftwd izlemem.

Şöyle ilk iki bölümüne baktım ama sanki ismi sayesinde izlenecek bir diziye benziyor.
@Kdr454

Hocam ben çok beğendim ama sizi bilemem.
Benim için çok da fark etmiyor her diziyi beğeniyom ve çok mantık aramıyorum dizilerde.
Mantıksız çok yer var ftwd de.
Bence izleyin beğenmezseniz bırakırsınız zaten.
Ayrıca Daryl Dixon olanı da çok güzel tabii bitmedi daha o ama çok iyi o da.

Telefondan yazıyorum biraz devrik cümle kurmuş olabilirim kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı