Fedora'dan Arch Linux'a nasıl geçilir?

Şu an bir sorun gözükmüyor. Pacman -Syy archinstall yazarak archinstall için bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Yüklü değilse de böyle yükleyebilirsiniz.

Yemek yiyorum yukarı cıkınca deneyeceğim bu komuttan sonra ne yazmalıyım? terminal de kaldım çıkamıyorum 😅

şu an bir sorun gözükmüyor. Pacman -Syy archinstall yazarak archinstall için bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin. yüklü değilse de böyle yükleyebilirsiniz.

Yemek yiyorum yukarı cıkınca deneyeceğim bu komuttan sonra ne yazmalıyım? Terminal de kaldım çıkamıyorum 😅

Çıkamazsınız zaten. Herhangi bir arayüz yüklü değil çünkü archlinux kurulumlarında. archinstall yazıp scripti başlatacaksınız ve kurulumu gerçekleştirecekseniz. Yukarıda rehber videosunu atmıştım.

Çıkamazsınız zaten. Herhangi bir arayüz yüklü değil çünkü archlinux kurulumlarında. archinstall yazıp scripti başlatacaksınız ve kurulumu gerçekleştirecekseniz. Yukarıda rehber videosunu atmıştım.
Gene bi hata alıyorum

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 19
İnternet yok diye uyarı veriyor. Eğer Wi-Fi ile falan internet bağlamaya çalışırsan olmaz. Tavsiyem USB tethering ile internet bağlaman. Telefonunu Wi-Fi'ya bağladıktan sonra USB ile bilgisayara bağlayıp ayarlardan USB tethering aktif etmen gerekli.
Yani kurulumu kapatayım fedoraya döneyim bunu yapayım?

Hayır hayır buna gerek yok. Tethering ayarını telefonunuzdan açmanız yeterli.
Anladım telefonumun kablosunun ucu usb gibi değil o yüzden kardeşimden deneyecem yemeğini yesin gelişmeleri yazarım

İnternet yok diye uyarı veriyor. Eğer Wi-Fi ile falan internet bağlamaya çalışırsan olmaz. Tavsiyem USB tethering ile internet bağlaman. Telefonunu Wi-Fi'ya bağladıktan sonra USB ile bilgisayara bağlayıp ayarlardan USB tethering aktif etmen gerekli.

Aga şu USB'yi bağladım iyi güzelde olmadı.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım telefonumun kablosunun ucu usb gibi değil o yüzden kardeşimden deneyecem yemeğini yesin gelişmeleri yazarım

Aga şu USB'yi bağladım iyi güzelde olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı