Fedora'dan Windows 10'a geçmeye çalışınca diskler gözükmüyor

Microsoft'un kendi iso dosya kurulum sitesinden hocam.

Ventoy'u kurarken GPT'yi seçtin mi?
1740433483034.png

Seçmediysen USB'ye GPT halde ventoy kurup dene.
Çalışmazsa WoeUSB ile yazdırmayı dene.

En son çare balena etcher ile yazdırmayı denersin.

Ventoy'u kurarken GPT'yi seçtin mi?
Eki Görüntüle 2432227
Seçmediysen USB'ye GPT halde Ventoy kurup dene.
Çalışmazsa WoeUSB ile yazdırmayı dene.

En son çare balenaEtcher ile yazdırmayı denersin.

Hocam tekrardan selamlar dediğiniz gibi GPT yapıp Ventoy'dan denedim akşamda Windows 10 ISP dosyası Google'da bulamadığım için 11 ISO kurdum onu kurmaya çalıştım lakin bilgisayarım desteklemiyormuş bugün Ventoy ile Windows 10 için denediğimde ise böyle bir hata aldım.

Bir de WoeUSB ile dene bakalım.
WoeUSB kurmayı beceremedim hocam.

Dosya Ekleri

• 20250225_174755.jpg
    20250225_174755.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 17
Hocam tekrardan selamlar dediğiniz gibi GPT yapıp Ventoy'dan denedim akşamda Windows 10 ISP dosyası Google'da bulamadığım için 11 ISO kurdum onu kurmaya çalıştım lakin bilgisayarım desteklemiyormuş bugün Ventoy ile Windows 10 için denediğimde ise böyle bir hata aldım.

Bu ISO ile bir dene.

Bu ISO ile bir dene.
Tamamdır hocam.

Hocamın dediği linkten indirip denersin.
Eğer çalışmazsa başka bir Windows Bilgisayardan Rufus ile kurmaktan başka pek bir çözüm yok.

Eğer çalışmazsa başka bir Windows bilgisayardan Rufus ile kurmaktan başka pek bir çözüm yok.

Windows 10 ISO dosyasını arkadaşın attığı linkten indiriyorum sağ olsun onu bekliyorum. Sitede indirme hızı sınırlandırılmış olduğu için bekliyeceğim 1 saat falan, Rufus ile yapıp deneyeceğim inşallah çalışır.

Eğer çalışmazsa başka bir Windows bilgisayardan Rufus ile kurmaktan başka pek bir çözüm yok.

İyi haber hocam başardım her birinize çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim her birinize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı