Aynısını bende de oldu defalarca ama taciz hariç. Bu arada ironi yapıyorum ünlem tüm eğlenceyi bozuyor.Benim arkadaşıma kızlar taciz etti iftirasıyla okuldan attı. 9 ay psikoloğa gitti yeni yeni kızlarla konuşabiliyor oda 1 metre farkla.
Aynısını bende de oldu defalarca ama taciz hariç. Bu arada ironi yapıyorum ünlem tüm eğlenceyi bozuyor.Benim arkadaşıma kızlar taciz etti iftirasıyla okuldan attı. 9 ay psikoloğa gitti yeni yeni kızlarla konuşabiliyor oda 1 metre farkla.
Cidden güldüm hocam
Neyse bir feministi alın, Zildjian bateri bagetini ağzına sokun.
Hocam naylon seçin 5A kalındır bir de. Tavsiye ederim, bende var.
Kadın omuriliğinden sperm yapılıyormuş? Bir yaşıma daha girdim. Yeni nesil bizden daha garip, daha farklı bir dünyada yaşıyorlar.
Hocam ameliyeti çok pahalı onun birde bebek en fazla 3 4 hafta yaşıyor.Kadın omuriliğinden sperm yapılıyormuş? Bir yaşıma daha girdim. Yeni nesil bizden daha garip, daha farklı bir dünyada yaşıyorlar.
Merhaba.
TikTok'da her zaman görüyorum ve ihbarlamak istiyorum bazı 10 yaşından bile büyük olmayıp arkaya Kore'li dans eden kızları koyup erkekler ölsün kadın omuriliğinden sperm yapılabiliyor kadınlar erkekten daha üstün vb. şeyleri duyuyorum. Bunları nereye ihbar edebilirim?
Öldürün.
Hiç etik değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.