Fen lisesi istiyorum

Bende fen istiyordum hem 7'de hem de 8'de hiç çalışmadım kitapların yüzüne bile bakmadım. Şu an hatrı sayılır bir Anadolu lisesindeyim.

7. sinifim Fen Lisesi istiyorum. Fosforcu değilim ama fosforlu kalemi cidden çok seviyorum yeni nesil matematikte zorlanıyorum ve evde internet bağlı değil neredeyse hiçbir canlı derse giremedim 6. sinifta çok güzel geçti 5. sinifta okulda 1.ciydim ve şu anda neredeyse okul hayatım kaydı. İFL istiyorum ya da Bornova Fen ya da Ödemiş Fen hedefim 460-490-470 istiyorum tüm sınavlardan 90+ aldım şimdiye kadar ve 8'e gectigimde yaz tatilinde ne yapmalıyım yazarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkesi bekliyoruz 🙂
İş kafada bitiyor. Günlük 2 saat düzenli çalışmayla bile gidersin.

Hocam şimdi özel ders alıyor musunuz? 7. sınıftan başlanmalı bence özel derslere. Matematik ve özellikle fende DNA konusunu iyi oturtun 8'de üstüne bilgi eklenip çok çeşitli sorular soruluyor. Matematiği de aynı şekilde çok iyi öğrenin. Size önerim 7'de vaktiniz varken bol kitap okumanız, en azından günde 20 sayfa.
Bir de hocam IFL'nin taban puanı gerçekten çok yüksek, yani biraz da şansa bağlı. O gün dikkatiniz tam toplamanız, gece de iyi uyumanız lazım 😃.

Özel ders almiyorum ama anneme demiştim. Gerek yok dedi (paradan değil, matematik iyiydi o zaman) ama şimdi belki aldırır. Türkçem de kötü biraz.

İş kafada bitiyor. Günlük 2 saat düzenli çalışmayla bile gidersin.

Aynen hocam o kavramı kafamda kavradım ama bir tek düzenim yok. Ben onun hakkında bilgi edinmek istiyorum 🙂

Zaman "Şaaak!" diye geçer hocam, bugün bakmışsın 7. sınıfsınız yarın sınava giriyorsunuz. Başlamak için erken değil, tam zamanı. En iyisi eskiden izlediğiniz ve çok sevdiğiniz bir diziyi hatırlayın, sonra Google'a son bölüm tarihini yazın o an zamanın hızına şahitlik etmiş olursunuz.

Özel ders almiyorum ama anneme demiştim gerek yok dedi (paradan deil matematik iyiydi ozaman )ama şimdi belki aldırır Türkçemde kötü biraz .
Hocam hata etmişsiniz bence. Türkçe ve matematik özel ders başlamanız lazım. Üzgünüm ama öyle bir lise istiyorsanız ve bu yıl o kadar çalışmadıysanız seneye baya baya çalışmanız gerek. Yani günde 9 saat bile olabilir.

Özel ders almiyorum ama anneme demiştim. Gerek yok dedi (paradan değil, matematik iyiydi o zaman) ama şimdi belki aldırır. Türkçem de kötü biraz.

Aynen hocam o kavramı kafamda kavradım ama bir tek düzenim yok. Ben onun hakkında bilgi edinmek istiyorum 🙂
21 gün kuralı. Bir şeyi 21 gün boyunca düzenli aralıksız aksatmadan yaparsan artık alışırsın o sana oturur. 21 gün sabret ıkın ders çalış. Ve hergün mesela 100 soru çözdün diğer gün 105 diğer gün 110 öyle öyle arttır.
Hocam hata etmişsiniz bence. Türkçe ve matematik özel ders başlamanız lazım. Üzgünüm ama öyle bir lise istiyorsanız ve bu yıl o kadar çalışmadıysanız seneye baya baya çalışmanız gerek. Yani günde 9 saat bile olabilir.
Hocam abartmışsınız. Ortaokul için özel ders gereksiz kalır bence. Her türlü gereksiz de gerçi.

9 az değil mi ya en az 15-16 saat.

Hocam delirdiniz mi? 14 yaşındaki bir çocuk nasıl günde 9-10 saat çalışsın? 5 ya da 6 saat sonra tıkanır çocuk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı