Fen lisesi kazanılabilir mi?

Elinden gelenin en iyisini yap çünkü lisedeyken veya üniversitedeyken o konulara çerez gözüyle bakacaksın. İnan zor değil, üstüne düşmen gerekli sadece :)
 
Fen lisesini neden istiyorsun bilmiyorum ama fen lisesi bir bakıma daha kötü. Eğer lisede ilgi alanının fen olmadığını düşünürsen alan değişimi yapamazsın ama anadolu liselerinde bu imkan oluyordu(en azından benim dönemimde vardı).
Planlı plansız önemli değil elinden geleninin en iyisini yap gerisine takılma. Fen lisesi olmak zorunda değil iyi bir liseye gitmen yeterli. Liseden daha önemli olan üniversite.
 
Bende mesela çok kötü bir alışkanlık vardı masaya otururdum 1 saat boyunca etrafa bakardım başka şeylerle ilgilenirdim, sakın öyle yapma ve verimli çalış eğer günde 250 soru çözüp yanlışlarının üstüne gitmezsen hiçbir işey yaramaz o sorular çünkü zaten bildiğini yaparsın bir de denemelerde kötü yapıyorum diye üzülme benim 400 üstü 2 denemem vardı bir de her hafta 2 denemeye girerdik ama bak ne oldu? LGS'den 410 aldım ve son olarak süreni iyi değerlendir sakın 1 soruya takılıp kalma yoksa süren yetmez benim arkadaşım matematiğin in yarısını yapamadı o yüzden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı