Ders başarısı karakteri etkilemiyor işte.Valla Tofaş Fen Lisesi’ndeyim Whatsapp grubunda küfürden bol şey yok. Hiç böyle beklemiyordum gruptan çıkmayı düşünüyorum o derece.
Ders başarısı karakteri etkilemiyor işte.Valla Tofaş Fen Lisesi’ndeyim Whatsapp grubunda küfürden bol şey yok. Hiç böyle beklemiyordum gruptan çıkmayı düşünüyorum o derece.
Böyle genelleme yapmanız doğru değil. Fen lisesinde ineklerin olduğu doğru ama bu bizi ilgilendirmez. Sayısalcı biri için fen lisesi biçilmiş kaftan. Ayrıca düzgün kişiler de var.Fen lisesine gidilmez. Her yerde mö diye möleyen inekler çıkacak karşına. Fizik ve matematik dışında hiçbir şey bilmiyorlar. Bir de sürekli robot gibi konuşma sesi duyacağından orada kanser geçirme ihtimalin çok yüksek.
Liseden liseye değişir 360 Puanlı fen lisesi de var 490 Puanlı da ben fen lisesindeyim memnunum.Peki daha fen liselerinde de durum aynı mı?
Öyle bir şey yok demek ki görmeden yorum yapıyorsunuz şuan Bilişim sınıfında CS atıyoruz. Dediğiniz gibi ders ,tost ikilemesi değil.Fen lisesine gidilmez. Her yerde mö diye möleyen inekler çıkacak karşına. Fizik ve matematik dışında hiçbir şey bilmiyorlar. Bir de sürekli robot gibi konuşma sesi duyacağından orada kanser geçirme ihtimalin çok yüksek.
Değişik Adrese dayalı gidilmez denilir hep ama siz memnun olduğunuzu söylüyorsunuz işte her zaman her şey denildiği gibi değil. Umarım 95 OBP'liye geçersiniz.Hocam aslında biraz şehre ve okula bağlı. Benim nakil alana kadar girdiğim 78 OBP'lik lisede bile sınıfta sadece 2-3 kişi fazla küfür ediyor. Gerisi hepsi terbiyeli. Nakil almak istediğim okul 95 civarı onda %90'ı terbiyeliymiş. Arkadaşım gidiyor çok memnun. Bildiğiniz şans işi yani. Yüksek ihtimal çok küfür etmiyorlardır.
Bu her yerde var zaten. Sigara ve alkole bulaşıp bulaşmamak kendi elinizde.Ama ortamda az da olsa küfür var. Yanlış anlamayın en fazla 3 cümleden 1'inde küfür var.(
Hocam pek bir farkı yok fen Lisesinde belki küfür edilmiyor ama hocaların kibirinden geçilmiyor. Öğrencilerde çok kibirli ama yazılıdan 60 alınca kibirleri yok oluyor. Ama FL ortamı güzel ama hocalarına umut bağlamayın.Ortalamanın üzerinde zeka seviyesine sahip insanların daha düşük zeka seviyesine sahip insanların bulunduğu ortamlarda durmalarını pek önermem.
Fen lisesindeki küfür bile diğerlerinden daha güzel.
Mesela üstteki cümleyi tek okuyuşta anlayamayan adam küfür falan etmesin, olmuyor.
Cidden anlama problemi büyük dert.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.